AKTUELNO

Šokirao sve!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditeljka Ivana Šopić pročitala je naredno pitanje koje je bilo za Lazara Čolića Zolu i Miljanu Kulić.

Svi smo videli Miljanije iskrene suze nakon samo jedne rečenice, a i tvoju zahvalnost Mariji i Miljani nakon što su ti dale hrane. Dokle ćete moće da terate inat jer se vidi da je ljubav prevelika? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne teram inat, moja ljubav je prevelika ugasila se. Muka mi je više, skrećem pogled, okrećem glavu. Ja da se ponižavam neću, zgadio mi se u ljubavnom smislu. Kad sam ga zagrlila shvatila sam šta smo prošli i da nikad nećemo biti zajedno i zato sam se rasplakala - pričala je Miljana.
Ne bih dodavao jer je i meni rekla da se zato rasplakala. Lep gest d Marije, poslala je Miljanu da me pita da li sam gladan - rekoa je Zola.
On je krupan momak i htela sam da kažem da uzme da jede i on, ali Nenad bi rekao da se sinoć svađaju, a da ga ja nudim. Nije mi bilo prijatno što je on prošao, a nije jeo - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je pitala i za Anitu i za nju stavila hranu. Kad je Marija dala hranu za mene i Anitu, ja sam je iz ooštovanja zagrlio i poljubio. Miljana je rekla nešto iz zezanja, da ću sad i nju da zagrlim. Miljana je tad zaplakala i meni su oči bila pune suza. Rekao sam joj da nema razlog da plače, jer se dešava nešto što njoj treba da odgovara i njenom detetu, treba da bude najsrećnija majka. Rekla je da je zaplakala jer je svesna da ona i ja više niakd nećemo biti zajedno, zato i potvrđujem tu priču. Marija nikad nije bila prijatnija prema meni, ona i ja bi bile najbliže samo da tu nije Nenad - pričao je Zola.
Da li bi se ljutio kad bi Marija imala bolji odnos sa Zolom? - pitala je Ivana Šopić.
Naravn da da, ne smatram da treba da ima bolji odnos, posle svega što je uradio Miljani. Ne treba da ima bilo kakav odnos. Nemam razloga da budem ljut, ali mislim da to nije prirodno. Ja se ne ljutim kad se da hrana, to sam 1000 puta rekao - dodao je Bebica.
Nejmu nije bilo svejedno, sav je bio pocrveneo i poludeo je bio. Ja razumem Mariju i kad sam pravio greške, prihvatam za većinu, iako se i dalje ljutim jer nije objaktivna. Razumem što je bila takva i kako sam stariji shvatam da je bila u pravu i uverio sam se da mi ne želi zlo. Ona nije loša sa mnom, nego kaže nešto da bi Miljani i Bebici više odgovaralo - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz poštovanja prema Nenadu i meni neće imati više kontakt sa Zolom, ja sam postal aimuna i više ga ne čujem. Ja ovo ne podržavam iz poštovanja prema Nenadu. On je meni ovde kao svaki drugi zadrugar. Kad nisu imali norlanu komunikaciju kad je trebalo, ne treba ni sad - rekla je Miljana.
Imaju dobre odnose jer Zola nije sa Miljanom - ubacio se Mića.
Ja ne msilim tako, Marijina reč ima težinu. Ona ne bi rekla da sam zreliji i da sam se promenio. Marija je realno i objaktivna i zna čemu taj odnos vodi. Njoj da odgovara moja veza sa Anitom ne bi govorila da je ona zaljubljena u Marka, nego bi me gurala u taj odnos. Ne bodri me sa Anitom - nastavio je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Žao mi je Anite, pna je držača čvrsto stav prema Marku, otkako je sa Zolom nije to više ta Anita. Ja sam rekao da bi mi bilo zanimljivo da se Zola zaljubi u drugu devojku, ali od toga nema ništa. Zola me čudi jer mnogo energije daje da bude dobar sa Marijom, sa ŽMiljanom ima konverzaciju koja je na ivici da pređe u svađu, a opet drži distancu. Ona opet izgovara rečenicu koja pokopava Bebicu, jer ne može da bude sa njim iz poštovanja. Ako ga voliš treba da imaš poštovanje. Ovo što Marija radi je pametno - dodao je Ivan.
Pošto je ova mala izgubila lepotu, a mozak nikad nije ni imala, a ti si pri malo zdravijoj svesti, reci joj da skloni dok je trp*aš svaki dan i svaku noć slike od deteta, a njišti ispod tebe - odbrusila je Zorica.
To je njena stvar, moja nije - rekao je Čolić.
Ona je dobro meso za k*rac - nastavila je Markovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.