AKTUELNO

Sve karte na sto!

Počela je emisija Pitanje gledalaca, a prvo pitanje je pročitala voditeljka Ivana Šopić za Sanju Grujić:

Da li Aleks ima kompleks od MIlice? Prošle godine je pala na dva flerta od Mesura dok je on bio sa Milicom, a sada je to uradila sa Markom? - upitala je Ivana.
Što se tiče Mensura, to znam , ja sam bila očevidac toga. Njene simpatije prema Mensuru bile su očigledne. Marijana je tada bila u šoku jer se ona smuvala sa Dejanom, ali da Milica i Aleks postanu prisne, to mi je šok. Što se tiče Marka to mi je više nego očigledno, da se desilo, ja kada bih mogla da pričam. Sećam se da su na početku rijalitija da je Zorica komentarisala da su Marko I Aleks bili zajedno u kazinu, meni to nije jasno. Nakon toga bliskost Milice i Aleks, nije mi jasno,,.. Milica je izdala Aleks i odnela čokoladicu Bilalu, i tako je izdala Aleksandru, potom je on preošao kod nje u krevet, tačnije u moj krevet - rekla je Sanja.
On je tu prešaop zbog mene - rekao je Ša.
On se konstanto okreće ka njoj dok spavaju, meni to nije jasno, on leži na Dejanovoj strani. Da ne pominjemo da je ona njega pljuvala, a sada joj je savetnik - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima smisla sve ovo što Sanja kaže, ja sam vratio filim oko toga i shvatio neke stvari. Mnogo su mi govorili da ču promeniti mišljenje o njima. Ja Milciu gledam kao ćerku, ne zameram joj njene godine. ali tvrdim da Aleksandra voli svog momka, on je bio uz nju, a smatadam da je i ona uz njega. Ja sam se razočarao u Milicu, jer su mi ljid prepričavali mnmoge stvari koje ja nisam očekivao. Meni je šok da Aleks pije iz Markove šolje, a sad i ovo za jastuk na kojem spava - rekoa je IVan.
Aleksandra i ja smo imali svađu, zbog piva i snikersa, mi smo rešili sve odnos. Meni jeste bilo čudno što je Marko legao kraj nje, ali mi je Ša sve obajsno. Mića i ja smo bili u kazinu, kada je Milica jurila za Markom kao pas, a mi smo rekli da je to bilo jako čudno, ali ne vidim flert Aleksander i Marka. - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.