AKTUELNO

Hoće li se promeniti?

Voditelj Milan Milošević je sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" pročitao Maji Marinković.

Bilal se promenio, da li si ti spremna za promene? Sramota šta radiš, zato svi beže od tebe godinama...

Foto: TV Pink Printscreen

Ne beže, uvek se vrate, mada to nije tema. Tema je ovo što sam uradila po ko zna koji put. Jeste sramota. Ja ne mogu da objasnim koje ja pomračenje dobijem tad. Jesam bila opsednuta. Ja napravim film, iskontruišem, i to se tako odvije što je najgore - rekla je Maja.
Znači ti se slažeš da nisi normalna, menjaj se - dobacio je Miki.
Neću da ga grebem sledeći put. Šta je savet, šta ja treba da uradim? - pitala je Marinkovićeva.
Da rešavaš stvari razgovorom - odgovorio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam pogrešila, ali meni u tom trenutku samo padne mrak na oči. Neću više te stvari da radim. Prihvatam osudu i kritiku, ali šta sad treba, da me razapnu ovde? Jeste sramota, gledaoci su u pravu. On je meni pričao da je doživljavao gore situacije, ali to nije opravdanje - rekla je Maja.
Majo, nema opravdanja, uvek kažeš: "Da, ali..." - rekao je Miki.
On je meni rekao da voli burne veze - dodala je Marinkovićeva.
Sa Adrianom nije - prokomentarisao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Aha, znači postoji Adriana - dodala je Maja.
Ne postoji Adriana, ali jeste mi bila burna veza, čak i gore, ali kad smo sami. Kad smo vani, ta devojka je imala poštovanje. Ja samo tražim poštovanje - govorio je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne opravdavam Maju što se tiče tih fizičkih kontakata. Ja ga ne žalim, jer će opet preći preko svega, a Maja će uraditi isto ili još gore. Samo je ostalo da bude izgreban kao Car, kao mačke da su ga grebale. Ona se pokaje posle toga, ali u tim trenucima ima napade agresije. Ja sam pre 15 dana bila svedok kad je on tražio cigaretu od Ane Spasojević, zašto, ako zna kako će Maja da reaguje? Maja je takva, posesivna, ljubomorna... Ja mislim da namerno radi te stvari, da je rijaliti igrač. Ona će opet da ponovi to, posle će da joj bude krivo. Sam je hteo, sam je birao, niko ga ne tera da bude na silu sa njom. Žrtva ne može da bude - ispričala je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.