AKTUELNO

Izneli svoj stav!

Zorica Marković i Ivan Marinković prokomentarisali su ponašanje Nenada Macanovića Bebice.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam svedok milijardu pretnji, na kraju od svega toga ne bude ništa. Saglasan sam sa ovim što je reklao Miki. u ovim situacijama ne treba da bude kriv muškarqac, muškarcu, nego Miljana. Miljana jeste isporovocirala Bevicu, jer je dopustila da više bude njena medicinska sestra, nego momak. Miki i on su pohovali tikcvice, pozvali su je da jede, a ona je delila pare dečku, za kog nije sigurna da li će buiti da njim ili ne, radi se o Zoli - rekao je Ivan.
Ajde da konkretizujemo sada, oni imaju svoj sukob, zašto je on izvređao Zolinu majku? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je sinoć dala pare Zoli,ali sam siguran da bi dala bilo kome. Ako je Bebca zbog toga povređen, to je njegova stvar - kazao je Ivan.
Što se tiče njihove svađe, to je odvratno. Ivane, ako je sve što je Bebica rekao laž, to je odvrano. Kulići su prema njemu jako dobri, sve je to lepo. Miljana Kulić je zvezda. Ako pričamo da se Zola igrao sa njom, zašto se Bebica ne bi igrao sa njm? - rekla je Zorica.
To je budalaština - dodao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko ne bi bio sa Miljanom? Bebice, tvoje ti jesi ljubomoran, ali tvoje ponašanje prelazi u bolest. Ne znam šta ti se dešava. Svakome prija pražnja, ti je njoj pružaš, ali to ne znađi da ne možeš da se ponašaš tako - rekla je Zorica.
Miljanini fanovi ne podržavaju Zolu, ali jako pljuju Bebicu. Zašto imaju takav stav? - upitao je Miljan.
Provalili su kakav je on. Lepo je voleti ženu, ali ovo prevazilazi neke granice. On je znao da će Zola ući, ali se ne pita on šta će raditi sa Miljanom, nego ona sama. I treba, ima sve u životu. Šta će njoj neki teletabis? Znam da će joj pući film - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.