AKTUELNO

Ponosna na sebe!

Milan Milošević otkrio je zadrugarima rezultate ankete. Gledaoci su dali svoj sud. Na listi najprepotentnijih zadrugara, treće mesto zauzela je Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Birali ste najprepotentnije zadrugare u subotu, ali su glasali i gledaoci. Neki su mislili da su to oholi ljudi, neki da su to nadmoćni ljudi, svako je drugačije percipirao. Dajem reč Ani Spasojević. Ana, Maja Marinković se nalazi na trećem mestu - kazao je Milan.
Maja i jeste prepotentna. Ona je osoba koja potencira ja-pa ja. U nekim situacijama ima pokriće, u nekim ne - kazala je Ana.
Ne znam na osnovu čega Maja ima pokriće. Ona jeste dobar rijaliti igrač, dovela je izgled do savršenstva, ali dosta generalizuje sve. Ana, reci zbog čega je ona prepotentna - rekla je Zorica.
Rekla sam da potrencira sebe u svakoj situaciji - kazala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je rekla da nekad ima pokriće, a nekad nema. Kakav je to odgor? - upitala je Miljana.
Ima li Maja nadmoć na vama? - upitao je Milan.
Nekada ima, nekada nema. Ja sam glasala za Jelenu, nisam Maju ni nabrojala - odgovorila je Ana.
Maja je više bezobrazna, nego prepotentna - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ljutim se, stvarno. Kada mi dodele neku etiketu, ja se ne ljutim. Drelujem prepotentno kada pokažem gard u nekoj situaciji. Da li imam pokriće, rekla bih da jesam, jer sam ostvarena - istakla je Maja.
U čemu ostvarena? - upitao je Miki.
Zaradila sam ovde ozbiljne pare, kupila sam svoj stan, samostalna sam - rekla je Maja.
Nije ostvarenost zaraditi pare, već biti uspešan i ostvariti se na drugim poljima - dodao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da podržim Maju, ona nekada nije izgledala ovako. Maja je dovela svoj izgled do perfekcije. Prelepa je, prezgodna, preegzotična. Imamo istu doktorku - istakao je Brendon.
Ne ljutim se zbog ove etikte. Ja ne vređam druge,da bib sebe uzdigla. Ne vređaju me ovakve stvari. Lepota je u oku posmatrača. Nisma pokvarena, nikome ne želim loše - istakla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs