AKTUELNO

Skandal!

Miljana Popović nastavila je da deli budžete, pa je prišla Matoroj koja je poludela nakon što je dobila mali budžet.

Matorić, ne znam šta se desilo sa nama, bile smo kul, ti si mi kul. Milsim da podležeš pod pritiskom - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog tebe? - pitala je Matora
Navukal sam gnev, iritiram ljude i mislim da si se udaljila. Mali budžet - rekla je Miljana.
Mikica srednji, a ja mali. Svaki utorak se sa ovom devojkom ljubim u usta, a to mi se ne gusta. Ne ljutim se, ali ne možeš da me leraš. Očekivala sam, alid a znate devojke koje se ljubite sa mnom, nismo se mi jednom, dva puta, tri puta ljubile, već nekih šest puta. Ako možeš da se ljubiš, da te nikad ne uvredim, iskreno ne očekujem ni veliki, ali očekujem srednji - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaj me u oči - rekla je MIljana.
Ti podležeš pod pritiskom. Podela ti je ku*ac. Sanja ti je pomogla i rekla ti je da bdueš kratka i koncizna, a za mene nemaš argumente. Ne bole me pare, boli me to što se osam nedelja vatamo, ljubimo i sve radimo. Neće ovako. Marko Đedović je moj drugar sa kojim se ne busam ovde, a ti se busaš. Kakav god bio taj čovek, ja se poštujem sa njim (Ivanom Marinkovićem), on te je us*ao i popišao jer je rekao da sa osobama kao ti ne bi nikad. Mi plaćamo, ti piješ sa nama, kradeš pića, ljubiš se sa mnom, flertuješ sa Mikicom i nabijaš mu se na ku*ac. Vi što pušite ku*ac, ti si poltron, ti se od 11 nedelja 8 ljubiš sa mnom i vataš - rekla je Matora.
Rekla si svoje mišljenje o meni i smatram... - rekla je Miljana.
Kad god hoćeš možemo da se je*emo - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.