AKTUELNO

Nije mogao da ga gleda nervoznog!

Nenad Aleksić Ša ne može da dođe sebi od besa zbog toga što je Anastasija Bojanović priznala da je zaljubljena u njega, te ga je Zvezdan Slavnić sve vreme smirivao.

Rekao sam joj, šta ti se sviđa kod njega kad te je napu**o. Ti si ispoštova svoju devojku maksimalno - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne trebaju meni gluposti i ništa. Ako sam svoj život zas**o ranije, ali sam sada ispravio sve. Bolesno sam ispravan...Te klošarke, ja bežim od svih, ma m*š u pi**u materinu od mene. Ne znate da plovite kroz rijaliti - rekao je Ša.
Šta je ona videla i razumela u životu? Ja sam te gledao kao ludaka i meni kući i ja kažem: "Koji ku**c je ovom čoveku?". Ne mogu da ti dam da odeš sada - rekao je Zvezdan.
Znaš koliko mi je psiha jaka, ma pustite me ljudi na mom putu. Ja poštujem moje sve, kad sam ispao ludak, ispao sam, a sada hoću da ih ispoštujem - rekao je Ša.
Zbog neke buđave čarape, ti ćeš sada... - rekao je Slavnić

Foto: TV Pink Printscreen

Da, zbog buđave čarape...Ne želim da me povezuju sa nekim, jer ja ne iniciram ništa - rekao je reper.
Ne možeš ti da odlučiš o tome da li će neko da bude go**o. Sve te nervoze i sve, skloniće se, ko joj je*e mater. Nemoj da zezaš - rekao je Zvezdan.
Neću da mi se niko napolju stresira. Ko ugrozi mir mojoj porodici, ugorziću mir njemu i njegovoj porodici - zapretio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi da bi se naljutili na tebe i mala bi se naljutila, ako je ona prava, da uradiš to - rekao je Zvezdan.
Rekao sam da neću da dozvolim da ljudima koje volim, da im nabijem tenziju i mrvicu stresa - rekao je reper.
Ja sam juče pričao sa njom i dolazi Ana Spasojević. Rekao sam joj: "Slušaj mala, njoj se video gornji deo grudi". Rekao sam da nisi pogledao svoju drugaricu, pa sam je pitao je l' možeš da kontaš dokle ti ideš? - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam kakav sam ja, poštujem svoje - rekao je Ša.
Kao Miljanu što kažem: "Čekaj, nemoj da se nerviraš, treba čuka da ti stane, da završiš u kolicima" - rekao je Zvezdan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.