AKTUELNO

Šok!

Naredni takmičar koji je izneo svoje mišljenje o Maji Marinković i Bilalu Brajloviću na večerašnjim nominacijama bio je Ivan Dragić.

Zanimljivi su potrčci, može se dosta toga reći. Sa Bilalom smo se posvađao jednom prilikom, zamalo da dođe do fizičkog kontakta, nećemo komunicirati. Ali smirio se, zaljubio se u Maju, mislim da ga Maja ne voli. Slažem se sa Urošem što se tiče Maje i Zvezdana. Ona ako ne dobije prva dva klipa, krene da šamara ovog momka, da bi bila u centru pažnje. Verovatno ga napolju nazivaju Boltom zbog toga što je ispričala Maja. Zbog boljeg odnosa sa Majom, sačuvaću nju - rekao je Dragić.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Marko Smiljić.

Po kratkim crtama. Odnos između mene i vas dvoje ponaosob je okej, ne družimo se preterano. Pre nego što ste stupili u vezu rekao sam da je za Maju to poniženje, a za Bilala trofej. Ali Maji odgovara to, vije tu neku glavnu temu. Preuzela je Markovu temu kokošinjac, ali je problem bio što je Marko normalan momak. ne bi mogla da pravi te scene i rijaliti priču kao sa Bilalom. Poslaću Bilala, sačuvaću Maju - istakao je Marko.

Boža Džons je sačuvao Maju, kao i Petrući.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobio Adam Labunski.

Što se Bilala tiče, kako se zaljubio, tako se pogubio. Nije baš svoj. Zameriću mu ono za Mikicu na svadbi, meni se to desilo na momačkoj, odbio je da mi da pivo. Ne sviđa mi se njegov odnos sa Majom. Vidim da ima emocija, da voli i da mu prija previše. O Maji ću da kažem da ne vidim tu baš neku emociju, ali se uvukao pod kožu. Ono što mi se ne sviđa je što ga gleda ispod oka. Sačuvaću Maju - istakao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je dao reč Jeleni Golubović.

U Bilala se svaki dan malo razočaram, najviše ovo što sam saznala da je već bio u jednom rijalitiju. Samim tim što je ćutao, to je i laganje. Bila sam oduševljena, a imao je praksu. Namazano je ušao, pripremljeno. To ranije nisam mislila. Ima dozu pokvarenosti kao i Marko. Što se moje ćerke tiče, naš odnos je jedan od najiskrenijih u Zadruzi. Maja je lojalna, drug, neće da izda. Naravno, ostavljam Maju. Znate šta, kažu da sam nebitna, promašaj za rijaliti... Ko su oni, oni nemaju "dva telefona" - rekla je Jelena.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.