AKTUELNO

Haos!

U toku su "Nominacije", a jedno preko put drugog nalaze se Maja Marinković i Bilal Brajlović. Nominovala je Miljana Kulić.

Od jako simpatičnog postao je jako antipatičan. Vidim zlobu u tim sitnim očima. Igra igru sa Majom, on je N. N. i bitno mu je da se priča o njemu, gledoa je klipove i znao je odnos Maje sa drugim muškarcima. On njen tip nikje, ona voli mangupe i harizmatične. Ako Car bude hteo, biće sa Majom. Vidi se da mu nije stalo do nje jer je i dalje okej sa Sauerom. Sa MAjom je kao i sa mnom zagarantovana glavna priča. Maja živi za kadar i voli da bdue u centru pažnje dok ja to radim spontano. Ja isto radim i napolju, imam te oscilacije u odnosu. Maja je luda, ali ja nikad neću moći njene rečenice da zaboravim. Oan voli muškarce poput Cara, Janjuša sa kojima je zanimljivo i turbulentno. Maju mnogo volim, jedno sam joj samo zamerila kad sam došla i zato joj nisam pružila ruku. Da imam labilnog muškarca i da je dovedem kući, da li bih smela da je ostavim da ne naskoči na njega - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebice šta se ovaj smeška (Bebica) - rekao je Miki.
Ne znam - rekla je Miljana.
Nije se na to nasmejao - rekao je Ivan.
Dok nije bio sa Majom, dok je bio u centru pažnje, napadao je Dejana jer će to izazvati haos. Uhvati se za pobednika pa ćeš biti ispraćen. Meni je govorio da su mu svi iz bližnjeg okruženja govorili da će završiti sa mnom jer voli devojke popu nje i mene. Ivane da li da završavam, koga da pošaljem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilala - rekao je Ivan.
Šaljem Bilala - rekla je Miljana.
Mikisi je meni top, u svakom momentu je zabavna. Pogodilo me je kad si pričala da ne volim Maju, ti realno komentarišeš i to je okej, ali glupo je kad kažeš da je ne volim. Miljana je rekla kad je ušla da Maja nije za mene, nego da je ona - rekao je Bilal.
Sprdala sam se, moj tip nisi. Ja te u životu ne bih pogledala - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.