AKTUELNO

Žestoko!

Naredni zadrugar koji je glasao za najpreputentniju osobu je Ivan Marinković.

Osobe koje su imale stav i mišljenje ili se nadograđuje i prema tome smo prepoznateljivi, te dve osobe ne znaju da prime nijednu kritiku više - rekaop je on.
Budi konkretan i reci ljudima zašto me mrziš - ubacio se Brendon.
Ja neću da navedem te dve osobe jer ne spadaju u ovaj kriterijum. Kad pričamo o potenciji to su dve osobe koje su spremne da stupe u odnos u bilo kom trenutku, a to su Bebica i Zola - nastavio je Ivan.
Ispada indirektno da prozivaš Miljanu - dodao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, Bebica je u vezi ima s*ksualne odnose, Zola je pokazao jer je bio sa Inom, Miljanom, pa Anitom. Znači prefiks pre znači da nešto nije u redu u tom odnosu. Među ljudima su Miljan Vračević, Uroš Ćertić, a Brendon i Jelena nisu jer su izgubljeni u vremenu i prostoru. Mogu da kažem da ja za sebe imam pokriće kad je rijaliti u pitanju - pričao je Ivan.
Kad je rijaliti u pitanju a gde je obrazovanje i putovanje po svetu? Gde je mentalna higijena? - pitao je Radonić.
Između Miljana i Uroša ću da izaberem Miljana. Ne možete da izdržite da ljudi koji su gluplji stupe sa vama u konverzaciju. Vraćam se na ono što sam rekao, ako te neok prepozna kao negativnu ili pozitivnu osobu možeš da razmiliš o tome, ako ti je osoba bitna - govorio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaš kao džangrizava pijandura ispred prodavnice . nastavio je je da dobacuje Brendon.
brendon mi nije do kolena, iako naglašava da je drugačiji. Mi vidimo da si drugačiji, ali nam ne odgovaraš. Maju je povukao rijaliti i ona dobro pliva, samo ona postaje dosadna jer koristi jednu rečenicu, ali ima pravo - završio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.