AKTUELNO

Trač partija!

Miljan Vračević pričao je Anđeli Đuričić kako je počeo sukob sa Majom Marinković, a onda se uključila i Ana Spasojević, pa su opleli i po Marku Markoviću.

Družili smo se do pre pet dana, svi. Ja nisam znao šta on radi, meni bi bilo glupo da moja devojka ne voli nekog jer je ljubomorna na nekog bivšeg dečka. Ako je raskrstila s emocijama prema zajedničkim momcima, onda nema šta. Ja kad sam zablejao sa njim bila mu je glupo jer sam dobar sa obe. Aleks se nije protivila, ali joj je prosula neki pepeo po glavi i nije bilo više nikakvog smisla - rekao je Miljan.
Veza Maje i Marka je bila toliko fejk, da je blam koliko je fejk - dodala je Anđela.
On je hteo da peva na prvog "Zadrugoviziji", ali nije mogao od ove - pričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo bili prvi, njih dve se prelepo obukle, ja kožne pantalone, perika, pevali smo "Jabuke i vino" i stvarno smo se uklopili i bilo je prelepo. Bila je euforija jer nas svi hvale. Ja sam nešto rekao za njega i dolazim, a on kao ljut. On meni kao: "Ovo sam ti sad oprostio", a on mene j*be čitav dan - nastavio je Vračević.
Maja turira naravno, oni su glupi što dozvoljavaju da se svađaju - dodala je Ana.
Ja sam sedeo sutra sa Majom, baš smo blejali, a on se okrene i njoj pokazuje, a hteo je na taj način da je zaokupira. Jedno veče je rečeno da Bilal ima svoj kokošinjac i tad je ona njega fiksirala, a Marko se dobro bio izgubio. Anita je bila od prvog dana, a onda je krenulo sve ostalo - pričao je Miljan.
Meni je Bilal bio samo fizičnka privlačnost i neko ko me je dizao kad sam bila loše - priznala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.