AKTUELNO

Nije joj lako!

Usledilo je pitanje od pripadika sedme sile za Lazara Čoilića Zolu:

U kojim si se trenucima osećao da te Anita pravi budalom - glasilo je pitanje.
Ja sam se osećao poniženo kada sa video da se gleda Markom, a bilo mi je jako krivo kada me je gledala u oči i pravila budalom. Ona i ja nismo Romeo i Julija, i nismo pravili greške. Volim da mi kaže iskreno šta je radila, pogotovo kada ja primetim nešto. Mene je mnogo iznenadilo to što je bila neiskrena na početku. Znam ja da se njoj sviđao MArko, ali ja kada dođem do toga da sam zaljubljen, a ona je meni najlepša i najzgodija, a meni bi jako zasmetalo da me pravi budalom. Ja imam tri prioriteta da izađem odavde zdrav, bez kazni i da budem u prva tri mesta. Ja moram da kažem da se plašim nekih stvari. Ja osećam da ona smatra da se ja šalim,a mi provodimo mnogo vremena zajedno, mi smo 24 sata zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je Anita Stanojlović ustala.

Anita što si se ti smejala kada je Zola pričao? - upitala je novinarka-
Ja se uvek smejem kada on priča, ja volim da ga slušam i gledam. Ne osećam se lepo kada mi je rekao da sam najlepša kada ćutim. - rekla je Anita.
Kada si dobila pilulu za dan posle, kada si je popila? - upitala je novinarka.
On je meni rekao da hoće da popijem pilulu u njegvom prisustvu, ali ja to nisam uradla, Ja sam popila sama, jer to meni nema veze sa tim - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita što si plakala nakon odnosa? - upitala je novinarka.
On je meni rekao da nije mogao da se suzdrži, bilo mu je lepo i uradio je to što ja nisam htela. Ja imam traume, jer sam ja saznla u petom mesecu saznala da sam trudna. Meni to nije trebalo, pogotovo sa nekim momkom kojeg ne volim. Ja sam čak razmišljala i da se ubijem zbog toga, jer nisam bila sa tim čovekom sa kojim sam bila. Tu je bilo nasilja i svega. - rekla je Anita.
Devojko ti si imala se*s sa Zolom koji je spavao ovdesa Inom, MIljanom, ti si morala paziti sa njim, a ne on. On nije mogao da se suzdrži sa Inom a ne sa tobom - dodao je Miki.
Moj tadašnji dečko i ja smo rasiknuli. Poslednji put me je pretukao, a njegova majka je zvala moju da dođe po mene: on je mene namkon toa molio da se pomirimo, ali ja nisam htela, on jeste sada sjajan otac, ali preko toga je ne prelazim - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Anita šta će biti ako si zakasnila sa pilulom? - upitala je novinarka.
Ja sam ljuti jer ona nije popila ispred mene - rekao je Zola.
Pa šta ako sam popila. On mi veruje da sam popila - rekla je Anita.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.