AKTUELNO

Neočekivano!

Jovana Nakon Bebice, reč je dobila Miljana Kulić koja je otkrila kako se oseća zbog Bebicinih laži:

Odrvratan je osećaj. Nema potrebe da me laže. Ja imam utisam da se meni konstantno radi. Ja se loše ponašam prema njemu jer u njega više nemam poverenja. Meni ništa nije jasno. Mi smo spremali deci, poklone, koe oni nikada nisu ovde. Meni je jak0 krivo jer on ne zna šta radi i kako. Celokupan odnos njih dvoje je čudan. Meni je jako teško kada saznam te stvari. On tajno zove majku. pa briše pozove. Meni nije jasno što to radiš. ON nije za mene - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jako čudno što on toliko krije da se čuje sa majkom. Od njega ne mogu da dobijem apsolutno nikakav odgovor. Meni to ne treba, ali ne mogu da kontrolišem taj bes. Ja ne verujem, u mnoge stvari. - rekla je Miljana.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Mi sada navodimo imena ljudi koji se oglašavaju, iako Bebica govori da lažemo. Ljudima je njegova opsesij čudna. njegovi bližni sumnjaju da je on u nekoj sekti. Čak je i njegov stric to rekao - rekoa je Darko.
Kako se zove taj stric? - upitao je Bebica.
Branisav - rekao je Darko.
Taj ne postoji - dodao je Bebica pa se prisetio strica za kojeg je rekao da nisu u dobrom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana šta tebi znači to? - upitao je Darko.
On mora da se promeni. Nije realno šta se dešava sa njim i njegovom porodicom, ali nadam se da će se to promeniti- rekla je Miljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.