AKTUELNO

Ko koga laže?!

Bilal Brajlović prokomentarisao je ophođenje Aleksandra Sauera i Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Bilale, je l' Sauerovo i tvoje prijateljstvo iskreno? - upitala je Ivana.
On i ja smo od samog početka zajedno. Mislio sam samo da ću ja moći da imam sa takav odnos sa Danijelom, ali sam mu bio sa devojkom, zato je sve prtekinuto. Pogrešila je Maja, ali sam pogrešio i ja. Smetale su mi neke stvari, ali o tome nismo mnogo ni pričali - rekao je Bilal.
Da li misliš da mi se Maja dopada? - upitao je Sauer.
Iskreno ne znam odgovor na to pitanje - kazao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Samim tim što ne zna, misli da mu se dopada. Sauera drži pored sebe, da nešto ne bi načinio sa Majom - dodala je Marija.
Jedino vreme može da pokaže da li će biti ili ne. Ja smatram da do toga neće doći. Kada su njih dvoje plesali na momačkoj večeri, niko mu nije priša da ga razvoji od nje, samo sam ja došao i svašta mu kazao - istakao je Bilal.
Malo sam se zaneo u plesu - dosao je Sauer.
Ša i ja smo ispitivali Sauera, pitao ga je: 'Koliko se znate Bilal i ti?' On je rekao:'Znamo se od momenta kada je počeo rijaliti, ali su moji prijatelji napolju, samo sam Danijela smatrao iskrenim prijateljem'. Ovo govori da on nema poštovanje prema njemu i njegovoj devojci - istakla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Poštujem ga više newgo bilo koga ovde - rekao je Sauer.
Maja je iz besa prema Bilalu želela da igra sa Sauerom, a on to nije morao da prihvati. Nije bilo potrebe da kontaktira sa Majom, a ona je sve vreme išla kod njega, nakon što je Biilal načino preljubu. Neka njih dvojica vide ko je kome prijatelj. Maju razumem šta je uradila, ali Sauera, koji je Bilalov prijatelj, njega ne mogu - kazao je Mikica.
Kakav crni prijatelj, on je pored njega jer nema sa kim da provodi vreme - dodala je Anđela.
On je meni stvarno prijatelj. Rekao sam na čemu mu zameram. Pogrešili su jer su plesali, ne vidim još neku grešku - kazo je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si ti i dalje drug sa njim? - upitala je Anđela.
Jesmo, što ne bi bili - kazao je Bilal.
Moja drugarica da pogleda og dečka, ne bi mi više bila drugarica. Sada sam sigurna da nisi zaljubljen u nju, definitivno. Tvoja veza je fejk - kazala je Anđela.
Je l' su legli zajedno? Nisu - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ne radi se o tome da li su legli zajedno - dodao je Mikica.
Pokušao sam da izubegnem komenterisanje ove teme. Veza, nigde veze. prijateljstvo, nigde prijateljstva. Ovde se ne zna nikakav red. Ne bi se on brecao na sve ove kometare, da zaista misli da tu nema ničega. Kada bi meni rekao neko da bi mi je*o devojku, ja bih ga odvalio od života - kazao je Ša.
On to nikada nije rekao. Rekao je da bi to uradio, kada bi je napolju video prvi put - dodao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

To je u korenu svega toga, suština i osnova - kazao je Ša.
Tada sam odgovarao na pitanja ko mi se sviđa, sa kim bih bio, nisam rekao striktno za nju - rekao je Sauer.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: S.Z.