AKTUELNO

Bebica van elementa!

Nenad Macanović Bebica, komentarisao je klip Ivana Marinkovića i malog Željka. Pa se osvtnuo na svoju porodicu i njihove probleme.

Rekao sam da prepoznaje Ivana, ovo je nešto najlepše što se desilo. Nisam nervozan zbog klipa, nego zbog drugih stvari. Ali sto posto oseća da je Ivan njegov otac, prepoznaje mu lik. Rekao sam Miljani da nema potrebe da plače
Rekao si da lažem. Plačem od sreće - dodala je Miljana.
Rekao si da nikada neće biti otac Željku - dodao je voditelj.
Nema razloga da ga mrzim, rekao sam da treba da se vidi sa njim, nego se plaše šta će biti posle. Videlo se po Željku, kako se ponaša. Ne može svako njega da podigne - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuli su se na njegovu porodicu, gde mu je voditelj govorio kako je pričao sa njegovom sestrom i ostalim bližnjima.

Kada sam ja rekao da volim više malog Željka, nego svoju decu. O svojoj deci neću da pričam. Moja žena ne živi u dupleksu, nisam to rekao. Nisam brisao pozive i poruke sa majkom. Ne želim da se čujem sa majkom, nije pozvala kada je Miljana bila u bolnici. Ja ću da odem odavde.
Decu nije viđao i pre nego što je upoznao mene - dodala je Miljana.
Mene nije pogodilo što je Ivan prišao Željku, nervozan sam zbog Miljane i drugih stvari.

Foto: TV Pink Printscreen

Miki Đuričić je onda dao svoje mišljenje o Bebici i njegovim delima.

Njega ne treba osuđivati, nego ima u glavi prebačaj. Našao je taj nedostatak koji je imao u svojoj porodici. Našao je ljubav u drugoj porodici. Sine trebi treba pomoć, nije normalno da Željka vodiš u parkić, a ne svoju decu. Razgovaraj sa stručnim licem. Moraš sa roditeljima da popraviš odnos.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D