AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Naredno pitanje, voditeljka Ivana Šopić pročitala je Mikici Bojaniću.

Zašto Maji na žurki kažeš da treba da stavi Bilala na hlađenje? Čemu animozitet prema dečku koji je celo veče bio top? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu da se setim šta smo pričali, ali sam verovatno to rekao. Često sa Majom sam pričao, pogotovo u početku tog njihovog odnosa, pa sam ja prokomentarisao: "Stavi ga na hlađenje, pa ćeš da vidiš". U početku je pričala da je dosadan - rekao je Mikica.
Mikica je neko koga ja stvarno najviše volim u kući. U smislu, da ga ne gledam na taj muško-ženski način. Ja volim i cenim njegovo mišljenje. Nikada nije bio ironičan i da meni priča jedno, a sa strane drugo. Nikada nisam osetila lošu nameru sa njegove strane. Prema tome, on je ozbiljan čovek koji meni želi dobro - rekla je Maja.
Sada sam se setio, gde je bilo to ponašanje i gledanje...Pošto smo više puta o tome pričali, moguće je da sam to rekao - dodao je Bojanić.
Nije protiv naše veze, nego kada je video kako se ponaša, onda je tako rekao - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja da sam ovo rekao, meni bi je**la sve - dobacio je Miljan.
Isto kao i Maja, izuzetno ga poštujem i cenim i starije zadrugare. Opet sam ja, realno, dete i samim tim što sam dete i što igram tako na žurkama, meni ne smeta, ne znam što bi ikome to smetalo - rekao je Bilal.
Meni nikada nije smetalo - rekao je Mikica.
Većini stola, na primer, smeta. Ja volim takav da budem, volim da budem kreten i debil - rekao je Brajlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je on rekao iz čistog mira, onda je to sumnjivo, a ako se ona žalila, onda okej - rekao je Miki.
Od prvog dana imamo dobru komunikaciju, a Maja pogotovo. Rekao sam mu iskreno da kada je počeo da se muva sa Majom, da mu to ne treba. Tako da smo Maja i ja komentarisali i ja sam to sigurno rekao - rekao je Mikica.
Ne dođe ona kad je sve okej, nego kad se posvađamo...Stao sam za rulet, nisam gledao i eto, takav sam kakvog me želite. Bilo mi je katastrofa - rekao je Bilal.
Ja sam želela da se normalno ponašaš, da ne flertuješ sa strane. Samo malo više pažnje da mi posvećuje i da đuska sa mnom - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja u svakoj emisiji koristi u emisiji da mnogo više mana iznese, ne čuh ni jedan kompliment. Ja ne bih mogao da budem sa devojkom koja igra kao kreten, mora sve komplet da mi se svidi - rekao je Ivan.
Nisam rekla da odvratno igra, nego samo malo da uozbilji stav - rekla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.