AKTUELNO

Oštro i iskreno!

Naredno pitanje bilo je pročitano Marku Markoviću.

Šta je to Milica strašno uradila, pa ne može da dobije drugu šansu - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne volim nikako te duple igre, ni u druženju ni inače. Pedeset ljudi mi je pričalo da joj se sviđam, a ovamo porukice. Ne želim nikakvu komunikaciju! Mislim, može površno jer smo osuđeni jedni na druge, ali takvom profilu ne možeš ništa da kažeš u poverenju, jer će da isplivaju - rekao je Marko.
Ne želim da komentarišem ovo - rekla je Milica.
Ja ne znam stvarno što Milica ne bi dobila drugu šansu. Evo, moj muž je napravio jako ružnu stvar, ja sam mu prešla preko toga. Nikada mu ne bih uzvratila istom merom, jer bih pokazala da sam ista kao on. Marko ima prave i moralne vrednosti, na stranu što on zna te neke pričice, ali je patrijarhalno vaspitan. Nisu ni bitne te poruke, jer je moj muž oženjen čovek. To su avanture pre braka - rekla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' misliš da je zaslužila drugu šansu - pitala je Ivana.
S obzirom šta sam ja oprostila, ali da sam na Markovom mestu i da vidim da se Milica trudi, dala bih drugu šansu - rekla je Maja.
Ona je tražila drugu šansu za druženje, a ovde se priča da joj kroz to dajem lažnu nadu, tako da to ne želim. Ja da sam hteo, ušao bih u tu vezu, tako da nije bilo nadomak veze - rekao je Marković.
Malo se kosi što se držiš tih načela, a bio si u vezi sa Majom, drugaricom tvoje bivše devojka. Pa je malo čudno da Milica ne može da dobije drugu šansu - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam slobodan ušao u vezu sa Majom, tako da ne vidim šta ima tu nešto strašno - rekao je Marko.
Neću da produbljujem, kosi se. Naravno da se zamera, to je neki izgovor, naravno da jeste. Ja sam postupcima pokazala njemu neke stvari i pre i posle ceduljice. Pre svih je znao šta ja osećam prema njemu i koliko se trudim, Tako da su to sve izgovori...Ja sam u ponedeljak rekla da ne smatram da je lažna nada - rekla je Milica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.