AKTUELNO

Prirodni talenat!

Lazar Čolić Zola otkrio je Aniti Stanojlović kakva sudbina joj je zapisana u šolji.

Foto: TV Pink Printscreen

Imaš jednu zmiju u šolji, ali se pojavljuje i jedan lav, koji je baš zaštitnički nastrojen prema tebi. Ovo sve izgleda smešno, ali je velika istina. Vidiš da imaš dva oka? - upitao je Zola.
Da, ajde samo nastavi - kazala je Anita.
Tom lavu ne ide najbolje da sa tobom ostvari sve što je zamislio sa tobom. Postoji šansa da ćeš ti uništiti tog lava, a to jezato što je zmija prisutna u tebi. Zamisli kako ti se sve ovo oslikao, imaš devet stavki, a to je jer si poput mačke, imaš devet života. Imaš samo jednu šansu da razvališ zmiju u sebi i da preovlada lav. Moraš sve da srušiš i kreneš od samog ppočetka. To ti je u suštini to - kazao je Zola.
Dobro - kazala je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je olakšavajuća okolnost. Neke stvari se iz tvoje glave polako povlače, to postaje sada nebitno. Ranije nisi mogla ni da pomisliš da ti se sve ovo dešava, a sada se sve ovo događa. Zmija u tebi hrani loše stvari, a lavu je teško. Lav je pustio suze, to ti sve govori. Imaš samo jednu osobu koja je zaštitnički nastrojena prema tebi. Zamisli jednu ženu, da vidim šta će da ti se ocrta - kaazo je Zola.
Ajde - rekla je Anita.
Jao, vetar, brzina. Što pre moraš da preuzmeš neke stvari. Polako sve bledi i nestaje, zato ti se ništa nije oslikalo - kazao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.