AKTUELNO

Teško joj je!

U nastavku razgovora sa Markom Markovićem, Aleksandra Nikolić mu je priznala kakve planove ima sa Dejanom Dragojevićem, ali mu je otkrila i da je u problemu u "Zadruzi", jer se plaši da se opusti.

Od kad sam bila mala, bila sam drugačija. Uvek su me komentarisali, išla sam na takmičenja, majka mi je bila pevačica, držala kafanu, otac nije bio tu. Posle sam morala da se borim za sebe. Znaš o čemu smo Deki i ja razmišljali kad izađem odavde, da odemo daleko i kupimo neku kuću. Razmišljala sam, postoji razlog zbog kojeg sam došla ovde, ali ne znam razlog - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Život je kratak - dodao je Marko.
Čitala sam knjigu, taj neki pisac je osvojio ne znam koliko nagrada za knjige, pravi priče na osnovu sadašnjosti, politika, narod, realno, ali onako kroz ironiju i sarkazam. Ja stalno mislim da mi se nešto sprema, da mi se nešto pakuje - nastavila je Nikolićeva.
Ne može niko ništa da ti napakuje ako ne radiš - rekao je Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li treba da se opustim i uživam? Stalno sam u grču - dodala je ona.
Mučiš sebe. Čovek se u životu plaši 80% stvari koje nikad neće ni da se dese. Čega se plašiš? - pričao je Marko.
Plašim se priče sa ljudima, ne znam da li si to primetio, gde god da sednem, oni mene gledaju, da li sam se nasmejala ovo ono. Ja nemam pravo da se smejem - rekla je Aleks.
To nisi ti - odgovorio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ne mogu da se ponašam isto kao slobodna i kao zauzeta. Ne želim da on trpi pritisak zbog mene. Ovde ima ljudi sa kojima bih se šalila, družila. Ali onda komentari, poruke, portali, emisije... Ni tebi nije bilo lako sigurno kad su Staniju povezivali sa Osmakčićem. On me poznaje dobro, znam da ne sumnja ništa, da mi veruje, ali ne želim da trpi komentare. Evo, sad pričam sa tobom, znaš koliko osoba je prošlo i ovako gleda - nastavila je Nikolićeva.

Marko ju je posavetovao da se opusti.

Znam, treba da se opustim - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.