AKTUELNO

Danas padaju maske!

Naredni takmičar koji se izjasnio na današnjoj igrici bio je Uroš Ćertić. Narandžastu lopticu za najomiljeniju osobu dobio je Miki Đuričić.

Biću iskren kao i uvek. Ovu osobu znam najduže, pričamo o svemu, osim o rijalitiju. Deli sa mnom sve. Savetuje me, kolima da me pregazi, oprostio bih mu. Miki, hvala ti na svemu. Bezbroj puta si mi olakšao učešće - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Plavu lopticu za najomraženiju osobu dobio je Nenad Lazić Neca.

Mislim da je kao mali učio da oblači gaće tako što je napred žuto, pozadi kafeno. Mislim da je krao bakar, da je najveće ljudsko g*vno ovde. Ne postoji osoba kojoj nije opsovao porodicu. Karma je k*čka. Visceralna mast mu je kao moja telesna. Kupuje akumulatore, frižidere, staro gvožđe. Tripuje se da Jelena ima i dalje glasačko telo toliko, pa je uz nju kad je napadaju, a ne podnosi je. Neko ko je urinirao na krevet, izgleda kao rumunski Boki 13, s*re u gaće, povraća na rođendanima. Plače što nije otišao u radnju, Ša mu daje hranu, a onda priča Ša da mu devojka izvršava oralne radnje, psuje mu majku. P*ša kao one seljačine u Studentskom parku. Mislim da će u gradu od 2 miliona ljudi za koji je rekao: "P*šam ti se u Beograd" imati probleme. Zarad malo glasova je pokazao da ga boli k*rac za pokojnog brata. To je ovaj divlji vepar, mnogo je loš čovek - pričao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebalo je ti prvi da staviš Jeleni plavu lopticu, ona ti je vređala decu. Ti si dupljak. Da li voliš ili mrziš Aleksandru Nikolić, odluči se - dodao je Neca.
Ona mi je okej, ne volim njenu drugaricu koja je koristila dron, što je van pravila - dodao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.