AKTUELNO

Drama!

Zadrugari na današnjoj igrici biraju najomraženiju osobu, kojoj dodeljujuplavu lopticu, kao i omiljenu, kojoj daju narandžastu lopticu. Branislav Brendon Radonić je birao sledeći.

Marko MMA je dobio narandžastu lopticu. Podneo sam tužbu protiv njega jer mi je pretio. Najdvoličnija je osoba, sa mnom fura jednu priču, a sa drugima drugu. Nekako me privlači to, jedina osoba na koju reagujem - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Plavu loptici dajem Mikici. Ne gotivim ga od samog početka. Pitao me je zašto mu ne posvećujem pažnju. Nema nikakve tendencije da odnos ide na bolje. Za sada smo na nekom stendbaju. Relacija nam nije okej - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni je birao Nenad Lazić Neca.

Očigledno je da brata volim najviše na svetu, njemu neću dati ovu lopticu. Ovde imam dosta dragih osoba, sa nekima se i svađam. Za mene je najdraža osoba Jelena Golubović. Ona ne preza da kaže šta misli, zbog toga je poštujem. Uvek kaže ono što misli, zato je gotivim, vi možete da je mrzite. Jeste mi opsovala mrtvog brata, ali sam oprostio, ona ima najmanje zlu krv prema meni - rekao je Neca.
Istina je da smo se vređali, ali to nije imalo zlu nameru i dubinu - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče loših osoba, ovde ima osoba koje su zle koliko su teške, sujetne... Mnogima bih stavio plavu lopticu. Čak pomišljam da idem linijom manjeg otpora, ali neću. Lopticu će dobiti Miljan. Psuje, pokvarane je, odvratan. Porodičan čovek, a ne pokazuje nijednu porodičnu vrednost. Pokvaren i sujetan koliki mu je nos - dodao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Rada Vasić promenila pol, kako su Mika i Giba? Hajde na mesto, sad će kukuruz - rekao je Miljan.
Pokazaće se kad tad. Priča da mu neko dira porodicu, a on ljudima dira porodicu. Jelena radi transparentno, on na kvarno - ispričao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.