AKTUELNO

Ne može da tvrdi da se neće zaljubiti u njega!

Voditelj Milan Milošević je podigao Anđelu Đuričić, kako bi dala svoj sud na temu ponižavanja Milice Veselinović i traženja druge šanse od Marka Markovića.

Kako si ušla u "Zadrugu", primetila si da te Marko gleda na drugi način. On ne krije da se ti njemu dopadaš i da si jedina osoba sa kojom bi ušao u vezu posle Maje. Kako ti gledaš na ovaj odnos Milice prema Marku - pitao je Milan.
Ja nisam videla šta se jutros desilo, ali ako ti tako kažeš, to je tako bilo. Sve se vidi napolju. Mogu da kažem da je Marko, javno ustao i rekao za Anitu, Anu i Milicu, da će se družiti sa njima svima. Nije korektno, isto ovo što se dešava sa Milicom, isto je to radio sa Anitom. Zamerao je Zolu i to - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se za to zakleo da je to bila šala - dodao je Marko.
Ali, znaš li ti kako to izgleda zaljubljenoj devojci? Ona svaki tvoj pogled protumači, pa te je na kraju pozvala u krevet. Ne verujem da je htela da ima se*s sa njim, nego da se ljubi i mazi. Sa druge strane, Miličina je greška da ako ti neko kaže da neće biti u vezi sa tobom, da ti i dalje...Milica je prošle godine, jeste se ponižavala, ali ne može da se uporedi, jer su se Mensur i Milica voleli. Imala si pravo da tražiš drugu šansu, ali ovde nemaš, to je pogrešno. Ja vidim, ne samo tebe, nego ni Anitu, ni Anu ni jednu drugu devojku, ne gleda kao ozbiljnu vezu. Njemu su devojke da ih šalta, za noć, dve, odnos od deset dana. Kao što se Kerić trudi oko mene, stavlja mi čokoladicu ispod jastuka - rekla je Đuričićeva.
E sad će Anđela njega kao on druge - dodao je Milan.
Ma znaš ti kako je to kad mene zanima. Mislim da Milici ne treba bilo kakvo ponižavanje, nećeš biti u vezi sa njom. On je manipulator koji je našao dve, tri klinke koje se vrte oko njega i zanimljivo mu je da se igra sa njima. Svakom muškarcu je to zanimljivo, kad vide da mogu - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu je to zanimljivo...Milica sad treba da mu kaže da prekidaju sve, da okrene glavu i to je to. Ovo jutros nisam videla, ali sotalo jesam. Ne sviđa mi se što on kao muškarac ustane i kaže: "Ja da sam hteo mogao bih". Ustao je i rekao za Anitu: "E, bilo je to i to" i to je jako ružno - dodala je Anđela.
Samo sekund, prvo, ona je to govorila. Ona konstantno ustala na našu temu i vikala: "Nemoj ja da kažem" - rekao je Marko.
Svako jutro kad ste ležali jedno pored drugog, on je pričao jedno tebi, a drugo za stolom - rekla je Anđela.
Kaže Anita da kada je ona otišla od njega, sve su otišle, pa on traži način da to vrati, jer je video da nema priču - rekao je Milan ono što je Anita rekla.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona ne bi otišla da je ja nisam pustio da ode. Šta priča ona? Ne skida pogled sa mene po ceo dan. Zola, s pravom si juče ljubomorisao, nije skidala pogled sa mene - dodao je Marković.
Bori si rekao da si zaljubljen u Anđelu - rekao je Milan.
Nisam pomenuo zaljubljivanje, jer da bi bio zaljubljen, moraš da uđeš u vezu i da provodiš neko vreme sa nekim...Kome se ne bi sviđala ova devojka - rekao je Marko
Je l' bi je ženio - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

To ćemo otom potom - nasmejao se Marko.
Ja kada bih rekla da mi se neko sviđa, slagala bih. Lep je momak, ali ga ne gledam kao na dečka - rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.