AKTUELNO

Nije mu dopustio da priča loše!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Ivanu Marinkoviću kako bi prokomentarisao atmosferu na spektakularnoj svadi Maje Marinković i Bilala Brajlovića, kao i to da li su postojali zadrugari koji su sabotirali svadbu.

Ja sam juče to pokušao da kažem, ali je Maja nešto istripovala u glavi. Misli da sam ja mrzitelj nje i Bilala. Zorica i ja smo pričali u pušionici o tome. Maja je posle momačke večeri, prišla mi je i pitala me: "Da li sam ispala gospođa?". Ona je ispala gospođa, nije ništa uradila, za razliku od Bilala koji je bio katastrofa. Maja je glupa, ja mogu nešto i pametno da kažem, mogu i da vas zalaufam. Priča se o atmosferi koja je vladala pre samog početka, bila je prikladna za ono što treba da bude, uz to da smo imali šta se desilo. Svi koji smo bili spremni za veselje, morali smo da imamo to što se desilo. Ja mogu da nabrojim 10 ljudi, koji su malo đuskali i ostalo. Majo, tebi je bilo bitnije izgleda ko igra i ostalo, da gledaš krajičkom oka. Ako već ne znate običaje, stari svat je osoba koja zamenjuje i majku i oca, mladoženju i mladu. Stari svat ide i zabavlja goste...Idemo dalje, kad smo krenuli odavde, rekao sam da mi to liči na sahranu. Bilalu sam rekao da ne govori ništa, jer je pijan. Njemu je ostalo u glavi da neće da poljubi Maju dok ne čuje šta mu brat kaže, jer se zakleo. Maja je htela da te poljubi par puta, ali on nije hteo. Uzeo je svesno litar vina, kad je popio, poljubio te - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao mi je: "Poljubiću te kad čujem da..." - ubacila se Maja.
Mi ne jedemo go**a. Sad sam rekao Zvezdanu - počeo je Ivan.
Šta pokušavaš sad da pokvariš - pitao je Bilal.
Maji je stvarno bitno da sve to izgleda glamurozno, jer s jedne strane hoće da ispoštuje program...Na ivici je, ne zna šta joj je bitnije. Po meni, trebala bi da kaže da je zanimaš ti i ostalo, a ne da je zanimaju svatovi. Nismo bitni mi, da vi gledate dok se ljubite i đuskate, šta mi radimo - dodao je Marinković.
Meni je toliko bilo lepo i toliko sam bila vesela. Kada sam izašla iz hotela, videla sam ljude - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je uzela stolicu i sela, pa posle toga Miljana. Takvi su. Nije htela Ana Spasojević, Milica neće da se gura jer je napravljena takva atmosfera, čak je i đuskala više od toga što je htela. Miljana, Tamaris u ćošku sa Mićom...20 ljudi je stajalo tamo. Krivo mi je! Prvi dan kada je pročitano pismo da će biti svadba, bilo je: "Morate ovo ozbiljno i ostalo". Miljan je prvi to govorio, sada ga svi napadaju. Zamisli kad neki ovde prevare svoje žene ili momke, muževe, na primer Marina, to će da pršti - rekao je Ivan.
Ti i Miljana, to će da bude - ubacila se Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.