AKTUELNO

Crni sto na nogama!

Voditelj Milan Milošević je dao reč Zvezdanu Slavniću, kako bi prokomentarisao spekulacije da je Nenad Macanović Bebica u sekti.

Pravilo sekte je da se sve radi sa neizmernom ljubavi i da se tako i pokazuje. Poligraf će pokazati da li bilo šta lažeš, ja lično ne verujem u to - rekao je Milan.
Ja ću da kežm nešto iz mog iskustva. Ovo Miki što je pričao, ima dobar deo što prihvatam. Ja sam na koledžu igrao sa nekim momkom. To su dva brata, koja su odbili da idu u vosjku jer to po njihovom pismu nije dozvoljeno. Dobili su finu robiju na Sudu da budu poslati u jedno, u tom trenutku, od najgorih zatvora. Ima još par stvari. Oni ne uzimaju tuđu krv iako su u smrtnoj opasnosti. Ima tu još stvari. Oni apsolutno nikada mrava ne bi zgazili. To je do te mere, jedna smirenost i to ne mogu da ti pojasnim dok ne živiš sa njim. Takvu smirenost u životu nisam video, a oni tako nisu imali problem ni sa jednim momkom koji su tamo bili 10-20 godina. Oni imaju svoje letke, a ako tebe zanima, on će da sedne sa tobom i da se ispriča, ali nije navalentna

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o Bebici - pitao je Milan.
Ako idemo nekom zdravom logikom,oni nemaju to, jednostavno veruju u to njihovo pismo...Ako već dolazi do toga, ako su ga vrbovali da on ne zna, pre da otac bude meta, a ne on. Koliko sam slušao i Miki je u pravu za ovaj deo, da kako ga je porodica odbacila, a Kulići ga prihvatili, da se on oseća bitan. Meni on nije jasan samo u stvarima u kojima prelazi Miljani, samo mi tu nije jasan. Ima puno sekti i različite su, imaju svoje teorije i kako treba šta da se radi - dodao je Zvezdan.

Bebica je dobio reč.

Voleo bih samo da znam odakle je to krenulo i kako je krenulo. Time će Petar da se bavi, on će da istraži sve, šta i kako - rekao je Bebica.
Oni hoće da ga odbace da bi on za nejga bio sve. Vide da je vredan, radan. On ništa ne priča o tome, zbog posla, neke valjda veće pare - ubacila se Marija.
On je dobio toliku šansu sada zet - rekao je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta imaju protiv što on živi kod nas, kad oni žive kod njih - rekla je Kulićka.
Zet nešto mulja - dodao je Slavnić.
Otkud ti onda u zatvorima - pitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam privođen na razgovore za neke tendere i ostalo. Nisam bio u zatvoru - rekao je Bebica.
Moja mama ne zna, on je meni rekao da je pet puta bio na poligrafu - ubacila se Miljana.
Bebice, pet puta si bio na poligrafu, zbog tendera
Najduži poligraf je bio sa 142 pitanja, bilo je netačnih osam odgovora. Nisam lagao ništa - rekao je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.