AKTUELNO

Drama!

Na današnjem glasanju za najzavidnijeg zadrugara Uroš Ćertić je odradio još jedan hvalospev o sebi, a potom pokušao da ponizi Nenada Lazića Necu, zbog čega je dobio povratu od njega i njegovog brata blizanca.

Ovde ljude proždire ljubomora i zavist. Jelena, Zvezdan, Ivan i ja osećamo zavist celog života. Da kažem nešto Jeleni, sa kojom sam u katastrofalnim odnosima. Ona je iz kruga dvojke, Zvezdan dete preuspešnog čoveka, ja sam dete koje ne zna kako je nemati - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ne znaš kako je pobediti u rijalitiju - dobacila je Jelena.
Ja sam kupio stan za keš, možete da maštate o tome, a nisam morao kao sin jedinac. U rijalitiju ste ljubomorni na Ivana, Zvezdana, Jelenu i mene. Ljubomorni ste što stignem prvi u radnju, što nisam pevač, a znam lično skoro sve pevače, a nisam pevač. Hiljadu je razloga što ste ljubomorni. Ljubomorni ste što imam korektan odnos sa ovom devojkom. Da nemate brlog od kreveta, možda bi spavala do vas. Ljubomorni ste što nikad u životu nisam dao izjavu na temu rijalitija, što se ne slikam. Ljubomorni ste na to što znate da nisam propali kaskader, što imam i da jedem i podelim sa svojim prijateljima, a to ne naglašavam. Mene boli k*rac, ne zavisim od ljudi na ovom kontinentu. Balkan proždire zavist i ljubomora. Napravio sam više od svoje majke, a ona je inženjer hemije. Ljubomorni ste na sve. Ja sam tu ljubomoru pretvorio u inspiraciju. Miljana je malo ljubomorna, ja sam jedini Srbin koji je radio "Bekstvo iz zatvora". Ali navešću osobu koja je iz male sredine, za koga se priča da je sekao vene, to je rumunski Boki 13 Neca - dodao je Ćertić.
Upućen si u moj život, a ja u tvoj nisam - odbrusio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam ljubomoran na to što si iz Beograda, ja sam iz Skobalja, rođen u gradskoj bolnici u Smederevu. Smederevo je bila prestonica dok je Beograd bio selo - skočio je Peca.
Meni je žao što nisam znao ko je Uroš Ćeritć kad sam ušao, a ti znaš priče o meni. Ja, dragi Uroše, nisam znao ko si ti, dok Jelena nije rekla da si u senci glumaca - dodao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.