AKTUELNO

Napeto!

U toku je glasanje za ''Najzavidniju osobu'' sledeći koji je govorio bio je Adam Labunski, pa zatim Ivan Dragić, Brendon i Jelena Golubović. Onda je zadrugarka ušla u svađu sa Marijom Kulić.

Ima ih previše ovde, ali izdvojiću jednog a to je Uroš. Zbog toga što sam autentičan, ne može da podnese to. Po meni je on najljubomornija osoba - rekao je Adam.
Po mom mišljenju je Bebica. Zavidi Zoli, Miljana ga nikada neće gledati kao njega - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Najzavidniji je Neca. Pokao je ogromnu vrstu ljubomore prema meni i mom i Borinom odnosu. Juče je na farbanje MMA i mene, ljubomoran je na našu relaciju. Kad sam u komunikaciji sa nekim, on dođe i priča. I na Pecu je, što većin azadrugara ga bolje tretiraju - rekao je Brendon.
Meni je smešno ovo, oni koji skaču kada ja pevam, ti su najviše ljubomorni i zavidni. Juče sam bila vrlo vesela majka, zavisi atmosfera i od pevača. Meni ona nije legla, naručito kada je rekla, ne znam ko su prijatelji a ko roditelji. Izašla sam na scenu da igram, Miljan je krenuo da me gurka, pa su mi posle stali na nogu. Kulturna sam bila, mislim da je Sauer ljubomoran u odnosu na Bilala. Bebica je ljubomoran u odnosu na Zolu. Marija ne zna šta će pre i gde - kazala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde je tebi verenik, u štali je. Bila si zaljubljena u oženjenog čoveka - dodala je Marija.
Nisam se sa čovekom ni poljubila, bila sam sa njim i u hotelu, nismo se ni poljubili, bilo je kamera. Dvoumim se između Sauera i Marije, ona sputava svoju ćerku i da priča. Moja majka je rođena u centru grada, ti si do pre dva dana bila na čučavcu. Ljubomorna si - rekla je Jelena.
Ja sam baka u tvojim godinama postala, a ti nećeš nikada - dodala je Marija.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D