AKTUELNO

Iskreni jedno prema drugom!

Maja Marinković i Bilal Brajlović igraju 'Igru istine'. Maja i Bilal pokrenuli su mnoge teme, koje se tiču njigovo odnosa.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sam zatekla nju i tebe, razbila bih vas obe. Ja bih išla kući, a ona i ti na onaj svet. Ne znam da li ti je jasno koliko sam ja luda žena - rekla je Maja.
Jasno - istakao je Bila.
Da sam tu bila, na licu mesta bih te ubila - rekla je Maja.
Bolje onda da si me ubila - rekao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam ti samo da mene niko ne može da za*ebava. Nema veze što imam 50kg sa krevetom, kada neko želi da me za*ebe, jako sam nezgodna. Ti si sa ku*vom bio. Bio si sa ženom koj a se je*e sa ljudima od pedeset kilograma. Je*aso si prljavu ku*vu, dao joj svoju trenerku. Nije ona bila sa tobom jer si joj zgodan i lep, nego jer niko nije hteo da je je*e - rekla je Maja.
Kazao sam ti da se neće više ponoviti, nikada. Je l' te nešto muči? - upitao je Bilal.
Mislim da te neke starije osobe huškaju protiv mene - rekla je Maja.
Da, ali ne uspevaju - kazao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Slađa je mnogo dobar čovek. Ona je počela da plače od muke, kada sam ja plakala zbog tebe, a nie zato jer te mnogo poštuje zbog mene. Matori takođe mogu sve da kažem, a Mikicu obožavam. Matorami je rekla da se jedna starija osoba smejala, dok sam ja bila uplakana. Koliko može neko da bude bezobrazan, da se smeje dok ja plačem - rekla je Maja.
Šta misliš da je razlog? - upitao je Bilal.
Kada bih ti rekla šta je razlog, znalo bi se ko je osoba. Matora i ja smo nešto pričale, pitala sam je da li možda ja sve to umišljam. Toliku mržnju od strane nekoga nisam videla. Aleks, ja nju da vidim da plače, prišla bih joj. Kada sam videla da se ova osoba meni smeje, tada mi je sve bilo jasno. Ti si jednom prilikom otišao u pušionu, ta osoba ja došla tu nakon dva minuta. Znaš o kome pričam, da li sam u pravu? - upitala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, jesi, ali mislim da mene jako gotivi - kazao je Bilal.
Ta osoba ne gotivi nikoga, ta osoba je sa svima ista - rekla je Maja.
Ta osoba me je pitala da li sam stvarno zaljubljen u tebe, ja sam rekao da je tako. Ti od osoba na koju mogu da utiču ljudi do kojih ti je stalo, a na mene ne - istakao je Bilal.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si neko ko je pričao da je cela kuća rekla da ću se iz*ebati sa Carem - rekla je Maja.
Meni je samo do toga da dokažeš da ti ja značim - kazao je Bilal.
Npr. Miljan je neko ko nikada ništa loše nije rekao o tei, ali je istakao da mi ne treba sve ovo sa tobom - rekao je Bilal.
Gotivim ga, ali je on neko ko sa svima želi da se šali, a ne vidi da to ne ide tako. Čak ni kada su ga juče svi napali zbog pice, ja ga nisam napala - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: S.Z.