AKTUELNO

Ne može više!

Maja Marinković otišla je na svoj krevet sa Jovanom Tomić Matorom, te joj se tom prilikom požalila na Bilala Brajlovića i njegovu prevaru, dok ju je Matora uzdizala.

Ja ovo nisam zaslužila - počela je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas sam ga uhvatila dva puta u laži. Sve znam, rekla si mi da si namerno igrala sa Sauerom. Koji ku**c flertuješ sa Sarom Reljić? Ona pozdravila Cara, au. On sada traži bilo šta da može da izvuče i onda kada kaže: "Vi ste mene napadali, pa vidi kakva ja ova". Najgore od svega je što ja znam da ćeš ti da pređeš - rekla je Matora, pa joj je Maja nešto šapnula.
Nisam ja kriva, on je kriv. Sat vremena sam komentarisala tu temu, nije mogla da veruje. Ja plačem...Je**o je, znaš kako je je**o, ali krvnički da se meni osveti - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ga, ušao je u sobu sada. Gledaj ovo, ja sam se sinoć napila kao konj. Nemoj da plačeš, rekla sam ti kako ćeš. Legla džukela, zato što se napila. Ti treba da se smeješ i da budeš lepa, kao što jesi. Druga stvar, imaš lepo da izguraš i svadbu, da budeš najlepša. Sutra ćeš da se odmoriš! Da te ušuškam, da te oraspoložim, da ti spremim ujutru doručak - rekla je Matora.
Nisam ništa ceo dan pojela, neko meso i to je to. Ovde (srce) me boli- rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro je Maki, nećeš više plakati. On je mene jednom prilikom, dok se nije dešavala ni Ivana, šlihtao mi se - rekla je Matora.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.