AKTUELNO

Haos za stolom!

Ivana Šopić najavila je zadrugarima naredni video klip, na kom su imali priliku da vide kako Miljana Kulić roni suze jer su je stigla sva dešavanja sa Zolom.

Marija Kulić je dobila reč.

Kad me je pitala šta da radi, rekla sam joj: "Prvi put ti nije". Ovo što se desilo je najidealnije. Svaki muškarac, u ovom slučaju Zolja i Nenad, treba da idu tamo gde ih srce vodi, a žena, pošto je Miljani ovo život, treba da bude sa nekim ko će više da je voli nego ona njega. Takav muškarac ti treba za dalji život. On voli nju, hvala Bogu, neka se skole, ti imaš Nenada i da ga poštuješ i ceniš. Ti si budala, ti dozvoljavaš da te ponižava. Koliko god da ga volim, držaću to u sebi, neću mu pokazati - drala se Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam bolesna devojka i shvatila sam da sam opsednuta s njim. Plakala sam zbog sebe, ne zbog njega. Rekao mi je da je odvratno to i da je deblja od druge - skočila je Miljana.
Ako se smejao, da li ti se on nekada smejao - drala se Marija na Miljanu.
Marija je malo pre rekla, mene pokušava da kune, jer sam se ja smejao. Ona kaže svašta i za tebe! Hoćeš da kažem - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Da smejao si se - ponavljala je Kulićeva.
To što je ona glupa, to njemu odgovara jer može da pravi priče sa njom. Ja bih volela da budete u najvećoj ljubavi, samo da mu se ne vraća...Tvoja kultura i vaspitanje je to što se ti smeješ, ne mogu ja tebe da vaspitavam - rekla je Marija.
Bebica glumi ovde psihijatra - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Pop**iš ku**c Bebici ti...Moja mama je rekla: "Ko se smeje, vratiće mu se", to što se on pronašao, to je njegov problem - rekla je Miljana.

Nenad Aleksić Ša je dobio reč.

Ono što sam primetio, a ono što me mnogo iritira kod Nenada, jeste to što on radi - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je doneo slatko i sve što sme da jede Miljani sinoć. Svaka čast - rekla je Anđela.
Ne mogu da kažem da ne voli Bebicu, to je njena slabost ka Zoli kad je on u pitanju, ali je Bebica mnogo strpljiv i na tome mu čestitam - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Se*s nam je dobar, ali ne volim kada je ovako dosadan, monoton je i nisam navikla da mi neko pruža ovoliko pažnje - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.