AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Miljana Kulić je dobila reč, kako bi prokomentarisala ponašanje Bilala Brajlovića.

Mnogo je ružno prema Sari Reljić kako se poneo. Ja sam od ovog klipa mnogo promenila mišljenje o njemu. Ako je bio sa njom, ne treba da polkazuje to, to rade smo klošari. Istomišljenik sam kao i ostali, prvi je počeo, pa je Maja nastavila sa kumom. Maja se najviše plašila da će doći do ovoga, da će sa striptizetom...Šta je slutila Maja, to se i obistinilo. Znamo svi da se raspravljala da ne dolazi ni striper, a ni striptizeta. Maja, kao Maja, njega preterano ne zamera isto tako bih je posavetovala da ona odigra igru u nedelju, kao što ona ume. Kao da su pi**paćenicim, da su došli iz Šipova, ne bi se tako ponašali - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćemo sa kumom - pitala je Ivana.
I on me je isto iznenadio. Čula sam da su ušli u toalet, mogao je da izađe iz toaleta. Ono što nisam videla ne mogu da komentarišem, skandalozno je ponašanje muškaraca i devojaka - dodala je Miljana.
Postoji neko ko je još gori, dok mu neko traga za sestrom, ona ima se*s, smradu jedan iz Splita (Maja Kovačević). Posle sat vremena je imala se*s sa tobom. Fuj si! - skočio je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegova greška je to što je imao taj se*s, ali ne bih da dolivam ulje na vatru. Treba svi da budemo kako treba za to - rekao je Mića.
Moje mišljenje je da su te devojke došle na momačku veče da uveseljavaju momke, a ne mladoženju. Imao je on vremena, a ako je odlučio da se ženi, on treba da bude najpristojniji. Kako će da se oženi sutra, ako zna da je hvatao nekoga pre par dana - drala se Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.