AKTUELNO

Lom!

Nakon haosa Mikija Đuričića i Bilala Brajlovića, voditeljka Ivana Šopić je dala reč Mikici Bojaniću kako bi prokomentarisao skandalozno ponašanje Bilala prema pevačici Sari Reljić tokom momačke večeri.

Katastrofalno ponašanje. I onoj devojci, trbušnoj plesačici, je bilo neprijatno. Nije samo Sara. Opkolili su je, ne može devojka da diše, a ne da peva - rekao je Mikica.

Foto: TV Pink Printscreen

Striper je rekao da mora Maja da ga skine, ona nije htela - ubacila se Miljana.
Toliko sam se iznervirao jer sam 12 godina u kafani, rekao sam da ih razdvoji, jer je to katastrofalno ponašanje. Jedan blam neviđen...Ti nešto da pretiš njoj, ajde reći ću i za kuma, Sauer nije trebao tako da igra, pa posle hotel, možda nije mogao da odreaguje, ali je trebao da stane i da je odgurne. Ne branim ga, ali smatram da je mogao da sedne i da ne igra sa njom - dodao je Mikica.

Miljan Vračević je dobio reč.

Sinoć kada je Sara pošla, zagrlio sam je i izvinio sam joj se. Ja ovakvo ponašanje nisam video u životu. Ja sam na kraju prišao. Ovo nije vaše. Ljudi koji maltretiraju pevače, to su šljamovi i pi**e...Nimalo nije ispao fer perma Maji. On je napravio grešku u delima, ona u rečima. Ja sam im govorio da se smire, tišina i ostalo. Njih pivo radi na mafiju. Rekao si par puta: "Ona je moja, ona je moja", baš zato što je tvoja, treba da je poštuješ - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja želim da se zahvalim Sari na onome sinoć. Bio sam šokiran kada sam video da je medu pokušao da joj gurne u grudi. Napravio sam jednu grešku jer sam se popeo na stolicu, pa sam sišao. Sve je to nebitno! Što se tiče sinoćnog ponašanja Bilala, kao njegov drug, poznanik, stvarno ga i gotivim, ali mislim da je itekako...Ja sam ga smirivao - rekao je Adam.

Anđela Đuričić je dobila reč.

Stvarno što se tiče Maje, ona je bila i više nego dobra. Pokazala je da može da ispoštuje nekog dečka, da taj striper kada je došao, njoj kao mladoj je dao to da ga skine, onan nije htela. Pitala je da li je pogrešila, rekli smo joj da nije pogrešila, čak sam joj i rekla da sam se iznenadila - počela je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekao ništa za stripera. Da je ne znam šta radila sa njim, ne zanima me, ali sam rekao da mi je ta jedna rečenica zasmetala - prekinuo je Bilal.
Maja je bila ispred i gledale smo kako će da dođe, smejale smo se. Neca je pre toga je rekao da si sedeo u boksericama, da si je polivao čokoladom. Ne znam da li je bila trbušna plesačica ili striptizeta - skočila je Ana.
Šta lupaš bre Neco, ja joj nisam prišao ni jednom. Opustio se u tom trenutku, šta ga osuđujemo sada toliko - rekao je Kerić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije poenta uopšte u tome šta si ti radio, ti si malo pre rekao da devojku znaš iz spoljnog sveta. Baš zbog toga treba da je ispoštuješ i pritom je ona na svom poslu. Prvo to. Ne ne možeš! Moraš da imaš poštovanje prema osobi koju znaš iz spoljnog sveta. A sad ono što ste ti i Maja radili u kući, to mi je 50-50 - drala se Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo vam sada, sad se čupajte iz svojih sranja - drao se Ša.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.