AKTUELNO

Veselo danas u emisiji!

Sledeći gost u Radio emisiji bio je Aleksandar Sauer. Otvorio je dušu o Bilalu Brajloviću i Maji Marinković, a Zorica Marković se dotakla Anđele Đuričić, kao i ostalih zadrugarki.

Taj trougao su ustvari nebuloze, ljudi su to shvatili ozbiljno. Maja je prva pokrenula šalu na taj račun za nas. Momačko veče sam ispoštovao kao kum. Shvatili smo svi da na Bilala ne može da se pazi, napolju je rekao da je 110 puta gori zbog alkohola. Ne bi da kvarim naš odnos, drugarstvo treba da se ceni. Maja kao Maja voli da pravi skandale, mislim da ih namerno pravi - rekao je Sauer, pa dodao:
Majin prilazak sam shvatio kao šalu. Ne vidim zašto bi šala uticala na njega, ako bi sklonio bi se od nje. Ništa ne potenciram, kum sam i hoću to da izguram do kraja.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda je Zorica Marković upala u studio i pričala o sebi i o devojkama kako su se ponašale sinoć, pa se dotakla Anđele.

Ja u životu radim šta god hoću, ja se nikada nisam obrukala, imala neke ispade u rijalitiju. Stripera nisam poljubila filmski. Ovde imamo sve, meni je sinoć bilo prelepo. A neki to ne iskoriste, kako treba, u ovom luksuzu i dobrim stvarima. U nekim rupama se verovatno ponašaju još gore. Nikome ništa nisam zamerila, sve je bilo simpatično, dok to mene ne ugrožava. Anđela je kao drvena Marija, kao da nikada ništa nije videla. Ima tu dozu prepotentosti i ruši tu lepotu u sebi. - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja se kupa u hotelu, zato je došla. Igrao sam i sa njom i sa svima. Ja ništa nisam uradio pogrešno, a mi smo mladi. Ova ljubav neće mnogo potrajati, on je i propušio. Kako se bliži svadba, sve je napetije. Očekujemo neočekivano. Osuđujem što je Bilal imao odnose sa Kovačevićkom, to će sada i više da se osudi - rekao je Sauer.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D