AKTUELNO

Lom!

U toku je radio-emisiju ''Radio aktivnost''. Gosti su bili Nenad Aleksić Ša i Ana Spasojević, koji su govorili o sinoćnjoj večeri. A onda su u studio upale Sofija Una i Marina Popović.

Bilo je skrnavljenje večeri. Sve je bilo okej do jednog trenutka, onda kada su došli gosti svi su poludeli. Kada je striptizeta došla, polivanje čokoladom i sve ostalo što je bilo, baš je bilo bizarno. Maja je za njega preveliki zalogaj, ona mu je bila kao trofej. Znao je u šta ulazi, ne krivim ni jednog ni drugog - rekao je Ša.
Svesno se da će se i do večeras pomiriti - dodala je Ana.
Što se tiče Sauera i Bilala, oni su super drugari. Maja je došla u hotel kod Sauera, možda je to neki njihov dogovor. Možda tu ni nema ljubavi između Bilala i Maje, a možda njegovo prijateljstvo sa Sauerom nije pravo - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Previše je devojačko bilo degutantno. Sofija Una oko stripera, Valentina ona je blam veka. Marina koja izjavljuje sa kim bi imala najluđi se*s i kaže da bi sa Lepim Mićom i to za crnim stolom - rekla je Ana.

Došla je Marina Popović i prokomentarisla za šta joj je prebacila Ana, a pritom je došla i Sofija Una.

Rekla sam da je to šala, ima ljudi koi su bili tu da sam rekla da se šalim, zbog zadatka. U mom životu ne postoji drugi čovek - rekla je Marina.
Ništa nije bilo vulgarno, ja tog stripera poznajem od spolja. Ne znam šta je tu toliko loše bilo. Matora je osmislila igricu, pa smo pričale o svemu i svačemu sinoć, sada se prevrću reči. Ja sam Miljana izdvojila kao muškarca koji je najsličniji mom bivšem mužu. Lupetaraju ovde u sred bela dana. Sa Matorom se jesam poljubila - rekla je Sofija Una.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D