AKTUELNO

Slomio se, ona ga savetuje i diže "iz pepela"!

Lazar Čolić Zola osamio se sa Valentinom Stanković ispred izolacije, te joj je tom prilikom otvorio dušu o ljubavnim odnosima i problemima koje je imao, što pre ulaska u "Zadrugu 2", što trenutno.

Sj**ao sam se baš. Sj**ao sam se, najviše u vezi ovoga, ali ja sebe ne mogu u nekim stvarima da iskontrolišem. U ovom prostoru sam najveći idiot - počeo je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Za neke ljude nisi - rekla je Valentina.
Za sebe sam. Meni ništa u životu od ovog ne treba - rekao je Zola.
Pa što onda to radiš sebi - pitala je Valentina.
Ne mogu protiv sebe. Nemam sreće - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma imaš. Šta si rekao za kocku? Tako ti je i u životu - rekla je Stankovićeva.
Čudan sam lik po tom pitanju. Ne znam kako da ti objasnim - rekao je Zola.
Moraš da imaš osobu pored sebe koja te podržava, a ti to nisi do sada našao, zato ti je tako. Osoba koja će da te isprati, da kad si tužan da bude tu. Sreća je u jako malim stvarima - pričala je Valentina.
Samo me privlače osobe koje su... I napolju imam problem sa tim i to me vuče ceo život. Ja sam radio kao di-džej svakog vikenda sedam godina, kroz moj život je prošlo toliko žena. Žene koje su bile prema meni najbolje, nikad to nisam pokazivao, ali ona koja to ne pokaže, to me je uvek vuklo. Jaoj, nemam sreće kad je ljubav u pitanju i to je to... Sve mogu oprostiti, da me udariš i sve to, ali kad odeš sa nekim drugim. Da smo na primer zajedno, ja bih ti pre oprostio da me udariš pikslom u glavu, nego da se pogledaš sa nekim. Ja sam je**o najbolju drugaricu od moje devojke, u tom momentu, zato što je bila prema meni u nekim momentima kakva je bila, pa sam se posle vratio njoj i na kraju je otišla od mene. Hvala Bogu da je otišla, ali kad sam joj je**o drugaricu, tad sam je voleo najviše. Takve osobe me lepe. Ta osoba u tom momentu je elokventna, pametna, nije uopšte dalabu kao ovde pojedini, ali ima neke ku**inske stvari u sebi i to mene loži i privuče. A kad naje**m, ja vratim 10 puta gore - rekao je Zola, pa je nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli, odem u Salzburg, radio svaki vikend. Računaj, u jednom mesecu imaš osam radnih dana, stavićemo da ima 10. 12 meseci, to je 120 radnih dana za godinu dana. Za dve godine je 240 radnih dana. Zamisli ti, 240 noći je toliko stvari prošlo kroz moj život, pa i žena. Od tih 240 osoba, pazi, meni je samo jedna zapala za oko i u koju sam se zaljubio. Nakon mesec i po dana našeg zabavljanja, izgleda perv**zija. Ja sam se vezao za nju, prema meni je bila dobra i šta se dešava. Nakon mesec i po dana mi kod neke njene drugarice, koja je iz Bosne, bile su dobre, preko nje smo se i muvali i da bi sa njom sedeo kao ti i ja, cugamo, društvo sve. Ja odlepio za njom i sve i zvoni njoj telefon. Neko se dere na telefon, nešto priča, ja vidim ona cura bukvalno prebledela. Sad meni ništa nije bilo jasno, ja odmah njoj govorim da ispita sve šta je bilo. Ova njoj priča, gleda u mene, pune oči suza, meni frka. Da bi se desilo to, da je nju njen otac nazvao i rekao joj da je sanjao da je ona sa mnom, nije on znao i kako ako još jednom čuje ako je ona u blizini mene, da će da presudi i meni i njoj. Naravno, devojka posle toga, mislim šta i da pričam - dodao je Čolić.

Zola je nakon nekoliko trenutaka, prepričao Valentini situaciju iz "Zadruge 5", kada se po izlasku njegovog druga, zaljubio u njegovu bivšu devojku.

Ja ulazim ovde, imao sam 24 godine, rekao u studiju da mi se dopada Miljana Kulić. Moj pogled sa njom, mi počnemo da pričamo. Ona meni govori da je rođena na dan kad i moja majka, ja se lepim za nju i posle toga sve znaš. To me stalno tako prati. Prošle godine, imao sam druga, da ne kažem prijatelja, sa kim sam bio u super odnosima. Čak sam i više vremena provodio sa njim, nego sa Carem jer je on imao svojih problema. Sa tim drugom sam provodio vreme, super smo bili, poenta priče je što je njegova devojka bila isto tu sa nama. Nikad je nisam pogledao na taj način. Dešava se da taj drug izlazi, ostajem da provodim vreme sa njegovom, tada, bivšom devojkom. Pijemo kafu i sve ostalo, drug je do jaja. Ja krećem da se zaljubljujem u nju. Ej, zamisli ti tog mozga? Sva sreća, ostalo je mesec dana do kraja. Cela kuća mislila da se foliram, a nigde veze. Isto tako mi je i napolju...Nekad razmišljam, imam trip - govorio je Zola, dok ga je Valentina slušala.

Foto: Pink.rs

Ne, ne, ne. Samo se neko nije dovoljno trudio oko tebe. Neko treba da da sve od sebe, mislim da nekada prećuti neke stvari i da kaže: "Ej, stani, ako volim tu osobu, pustiću je da iskulira, pa da onda popričamo" - rekla je Valentina.
Ja kad znam da ću da se opeknem, jedan deo mi viče "Ne", drugi mi viče: "Ko ga je*e Zola". Ove sezone sam ušao rasterećeniji - rekao je Zola.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.