AKTUELNO

Miksi na ivici živaca!

Miljana Kulić došla je u kuhinju da bi jela pred spavanje. Tamo je već bio Lazar Čolić Zola sa Zoricom Marković. Zadrugar je pokušao da je omekša, pa su vodili razgovor u pušionici.

Ostavi me ne obraćaj mi se više - rekla je Miljana.
Ajde da legnemo i da ispušimo cigaru, imaš li uplajač. Ispričaću ti sve realno, ništa te slagao nisam. Jesi Miljana luda, gde ti je bubica?- kazao je Zola.
Tamo je - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da pušimo, ona se meni svidela na prvi pogled. Posle pretresa ti i ja završavamo zajedno. Ti nikada nećeš meni izaći iz srca kao ni ja tebi. Siguran sam da nas dvoje ne možemo funkcionisati. Ona i ja smo vremenom krenuli pred spavanje da se zezamo, ljubimo u obraz, traje to 10,15 dana. Postalo mi je čudno sve, ona je meni fina ovako ali deluje kao da nema mozga uopšte. Dešava se sve to što se dešava, ti me drn*aš, ali ništa nisam uradio sa njom - rekao je Zola, pa dodao:
Odlazim u radionicu da me šiša Ša, ona je ušla i kreće na mene. Rekao sam joj da izađe jer je manipulator - kazao je Zola.
Sad sam pričala sa Zolom i Bokijem. Odjebava je Stevanović, jer je luda, popela mu se na glavu, to što trči sa Zolom je ništa. - rekla je Zorica.
Ona se meni kune u dete da je niko ne zanima, a svidela mi se onako malo -rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Oćeš da imaš komunikaciju sa njom? - upitala je Miljana.
Nećeš ti mene uslovljavati, imaš ti sa Bebicom, bila si u nedelju sa njim u šteku. Nećeš me ucenjivati - dodao je Bebica.
Mala laže, folira da skratim, išla je na Bilala, čudo napravila Maji. Smirila se malo posle rođendana, da je Mića ljut na nju. Bilo je taktički sve. Skočila sam u sobi na nju, jer se svađala sa Markom, nije on tebi muž, ne daš ljudima da spavaju. Ustajem sutra i svučem jorgan sa nje, ona se žali Mići. Mića ima protiv mene problem, a ništa ne radim. A ne voli ni Uroša, zato nas napada. Krenuo je da kuje plan da je to za Miljana. Onda mene optužio. Mala laže sve - rekla je Zorica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D