AKTUELNO

Zamršeno klupko!

Zorica Marković pričala je sa Lazarom Čolićem Zolim i Bojanom Simićem u kuhinji. Pricali su o Aniti Stanojlović, spominjali su i Sandru Bakšu i o celoj večerašnjoj situaciji.

Šta ja imam sa tim što je sa Urošem posvađan, meni Uroš nikad lošu reč nije rekao. Poštujemo se. On je nagovorio ovu malu razumeš. Sa njom ne mogu da pričam ni o karamelama, a kamoli nešto drugo. Ispada da je on mangup, a tu ništa ne postoji, nema prave istine ni reči. Ako je rekla da ju je ovaj zagrlio, šta to znači ništa - rekla je Zorica.
Znaš da je ušla Miljana, dok je ova mla pričala sa mnom - kazao je Zola.
Mala je nagovorena da te juri, nagovorili je - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne ulazim u to ko koga nagovara - rekao je Zola.
Maja je u svađi rekla da je nešto primetila između Aleks i Zvezdana. A šta to Uroš zna što niko drugi ne zna? Meni je mirna savet. Nisma rekla ni za Miljana ni za ovu - kazala je Zorica, pa nastavila:
Onda je Miljan došao da mi se pravda kako ništa nije čuo do nedavno. A kad je ispričao Zvezdanu, pa on i Bakša došli da me pitaju da li je nešto rekla. Matori konji hoće da vrte priču. Dete ništa nije uradilo. Ako je rekla ovoj maloj da je on nju zagrlio i stiskao. Nema to veze sa našom svađom. Navijam za ovu malu i Marka. Počeće da spajaju i Zvezdana i Aleks. Pre mesec dana Maja u svađi sa njom je to rekla - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

To su smešne stvari - govorio je Zola.
Marko lovi trenutak a priđe ovoj Anđeli. Ona je 20 puta izašla na ova vrata, onda se istuširala i isprskala se svim i svačim. Onda kada je on došao, ona je krenula da ga napada. Svi spavaju, ona se dere. Svukla sam joj jorgan kada je spavala. Ona mi se zali kako nju Mića napada, samo znam da je trčala za tobom - rekla je Zorica.
Polako kada vidim da hoće sa mnom da se igra, pustim, pa onda pustim nuklearku. Ona je mene i tebe hvalila, da ne grešim dušu - rekao je Zola.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D