AKTUELNO

U kasne sate o teškim temama!

Adam Đogani sedeo je sa Inom Rajzinger i Bojanom Simićem. Ina je priznala da je razočarana u Uroša Ćertića, a Adam se dotakao Anđele Ilić, kao i bivše devojke DJ Tamaris.

Je li si ti okej? - upitala je Aleksandra.
Jesam sad, samo nisam očekivala ovo na kraju. Do juče je neko bio uz tebe podržavao te u svakom smislu i onda odjednom takva reakcija.Pričao mi je njgove planove i šta bi on uradio. Ali da mi kaže nemoj slučajno mene da postaviš za vođu - rekla je Ina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve ovo što se dešavalo, mislio sam da sa Tamarom mogu da uspem. Distancirali smo se, pred kraj veze sam počeo da se gledam sa Anđelom. Taman da pogledma u Tamaru, Anđela pogleda u mene, smejali smo se jedno drugom. Onda smo raskinuli Tamara i ja, prišao sam Anđeli, šapnuo sam joj da mi je krivo i nasmejala mi se. Rekao sam joj jednu laž koju nisam trebao, to sam uradio da bi joj se dodvorio, da bi joj laskao. Muvali smo se u karantinu, dok se Tamara nije pojavila, niti sam je gledao niti bilo šta. I sad ponovo 5 dana pred raskid, sve vreme mi se ona sviđala, sam sebi sam uskočio u stomak - rekao je Adam, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Bitno mi je da sam sa sobom rešim neke stvari, neka ljudi misle da je sve fejk. Želeo sam da imam i porodicu sa njom, te planove smo nastavili od spolja. Kao da sam sam sebe razočarao, da krivim sebe za sve što se dešava, izgubio sam sam sebe. Nesrećan sam u svakom smislu, ne osećam se lepo ovde. Ne kajem se za vezu sa Tamarom, bilo je i lepih i ružnih trenutaka.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.D