AKTUELNO

Ipak joj je krivo?!

Voditelj Milan Milošević saopštio je zadrugarima da se Milica Veselinović našla na drugom mestu, po glasovima publike, kao najdvoličnija osoba u Beloj kući, te je tim povodom dao reč Aleks Nikolić.

Milane, mislim da je to zbog mene, a to za odnos sa Markom, nisam upućena. Meni je Milica pričala da jeste zaljubljena u Marka i nikada mi nije pričala ni o jednom drugom muškarcu. Očekujem sebe na prvom mestu. Jesam rekla da mi je Milica sve to namestila jer je otišla i pričala sa Miljanom ono što sam joj rekla. To je isključivo zbog toga. To njeno plakanje i ponašanje, a nikako da objasni zbog čega, to se meni sve stavlja na leđa. Ja mislim da je najbolje, za mene, kao i za nju, da se udaljimo jedna od druge. Naravno da mi je teško, pogotovo u poslednja dva dana. Nisam ja nikoga izbacila iz kreveta, ja sam čula sa strane da Milica hoće da pređe u krevet do garderobera. Naravno da nije prirodno da spavamo zajedno posle svega, ali joj nikada ne bih rekla da izađe. Da, zasluženo. Verujem da ima dobro nešto u njoj. Ne mislim da me je mrzela ili nešto. Nije ona meni sve namestila, ja sam namestila, niko meni nije kriv. Nisam ja rekla: "Milice, pošalji mi dron", nego je ona mene izdala kao prijatelja - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je dobila reč.

Kad je bal, nek...Očekivala sam sebe, kako me ljudi ovde komentarišu sa žarom i apetitom. Ceo dan su danas o meni pričali, očekivala sam sebe na prvom mestu. Jedino gde su mogli sa punim pravom da me izglasaju jeste za dron i Aleksandru. Spominjali su danas prošlu sezonu. Stvarno nemam lošu nameru - rekla je Milica.
Sedela si u pušionici i dozivala si nekoga: "Ku**etino, dođi ovamo" - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Spominjali su prošlu sezonu, prema bivšem dečku sam bila idealna i volela sam ga. Sve je ovde legitimno. Miki i sam znaš kakav je on, nije on izašao bez dinara - smejala se Milica, pa je nastavila:
Što se mene tiče, ove sezone jedino za Aleksandru i Marka Markovića. Meni se niko u ovoj kući, možda tako ne izgleda, ali mi se samo sviđa - dodala je Veselinovićeva.
Tri puta si ponovila Matoroj da je pozadina drugačija - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam krenula da budem povezivana sa Bilalom od te čokoladice. Ja sam rekla kod Darka da sam znala da će sa Aleksandrine strane da se desi distanciranje - dodala je Milica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.