AKTUELNO

Ivan nije mogao da izdrži pritisak!

Ivan Marinković napustio je emisiju, nakon izlaganja Miljana Vračevića i Nenada Lazić Nece. Njih dvoje su ga osudili što ne želi kontakt sa svojim sinom, kojeg ima sa Miljanom Kulić.

Shvatio bi da Bebica živi sa svoje dvoje dece i da uzme i malog Željka, to bi bilo fenomenalno. On je stvorio svoju porodicu, deca se nama nisu tražila, mi mso uživali pa su se deca rodila. Do njihove 18te moramo da brinemo o njima, naš je uspeh život njihov. Ako je bilo propusta i ja sam ih imao, ona se bori i svaka joj čast. Moraš sa svojom porodicom pa se pozabaviš, pa onda sa drugom - rekao je Miljan.
Ako ti kažem da ih nisam video ni jednom - kazao je Bebica.
Onda si idiot, onda si gori od njega (Ivana). Tom detetu treba otac. Kapiram tebe tvoja ćerka je velika i da možda ne želi da ima malog brata. Idealno bi bilo, da li će ona hteti ili neće ti moraš da ga prihavatiš kao sina - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

njegova ćerka neželi da joj Žljko bude brat - rekla je Marija.
Onda tu stavite tačku - kazao je Miljan.
Nisam došao ovde da rešavam to - govorio je Ivan.
Veruj mi da te poštujem, ja ću od tebe primiti sugestiju. Bilo bi idealno nadoknaditi vreme, a ne gubiti ga ovde. Jedini način da rešite situaciju, je da sve sklonite sa strane. Trebaš da ga gledaš kao svog sina, nije bitno ko mu je baba. Svoje meso uzimaš - kazao je Miljan.
Ja srčano ovo shvatam, nije bitno što nemam dete i ja sam nečije. Ivan može da skoči sada, a Željko je ovde ispred nosa. Nema tih para koje bi mi zaustavilo da vidim svoje dete. Slušam ga kako se raspravlja sa Mićom on govori i najviše vređa Miljanu i Zolu, a ne može da opere svoje postupke. Ne prihvata svoju grešku, ispada da je Miljana kriva što je zatrudnela - rekao je Neca.
Ponavljate se, nemam osećaj. Taj pokušaj da iz časa u čas kažeš nešto što nije istina, i ta priča dolaska u Niš, nije bitno. Ljudi su bolesni od rijalitija, Miljana ostaje trudna, radi se test, ja u šoku. Onda dolazi borba, kreće priča da sam klošar i smrad. Nemam šta da kažem i sam kim imam posla. Sećam se momenta da se ne izjašnjavam, rekao sam da ga prihvatam. Dolazi Marija i kaže Miljani da mora da abortira i tada se pominju lekovi koja ona uzima - kazao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada tamo tada nije pila u tom trenutku. Moje dete je iznelo trudnoću bez ijednog psihijatrijskog leka. Tada nije pila, rodila je dete, ovde pije i ne može - kazala je Marija.
Pusti me da završim. Tu počinje haos, klela se da neće da rodi. Mi sklapamo neko kao primirje, spavaća soba i ja ležim ona nas poliva penom za brijanje. Izlazimo i ja sam je šutnuo u dupe. Onda ide priča sa sam je šutnuo u stomak. Ima tu još setiću se ja - rekao je Ivan.
Sve ovo ne menja činjenicu da je to tvoje dete. Imaš više emocija prema psu. A što se tiče Bebice, da on pored svoje žive dece više obraća pažnju na tuđe, strašno. Mislim da zbog Miljane to radi - završio je Neca.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.D