AKTUELNO

Haos se nastavlja!

Anđela Đuričić je dobila reč od voditelja Milana Miloševića kako bi prokomentarisala optužbe da je Marija Kulić bila sa svojim zetom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Vidi Milane, iskreno, u super smo odnosima Bebica i ja. Pričali su juče, još se nadovezuju jedan na drugo. Sve smo zapamtili. Pričali ste sigurno sat vremena, Ana, Aleks, Miljana - počela je Anđela.
Ja kažem da je razgovor počeo između mene i MIće - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

On je jako rečit, on vrlo dobro zna šta radi, a ovde sedi i ćuti, ne zna sebe da odbrani - ubacila se Miljana.
Je l' si slušala šta se danas desilo na sastanku - pitao je Milan Anđelu.
Jesam i sad mi ej stavrno žao. U tom trenutku, ušli su u pušionicu, i da je istina i da nije, ja ne verujem da je ona dok se borila za život svoje ćerke, da je pomislila na Bebicu. Miljana je prošle sezone rekla: "Ti kao da si zaljubljen u moju majku"...Marija ne ostavlja nikakvu sumnju, dok on ostavlja. Šta je tebi Sanja u odnosu na ono što ti je Marija? Znaš šta bi Zola ili Ivan uradio, polomio bi celu kuću. Ne možeš tako da se ponašaš, ostavljaš sumnju da si zaljubljen u Mariju, ali ja ne mislim da si zaljubljen u Mariju - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se ljubiš sa Miljanom gledaš u Mariju - ponovio je Milan pitanje.
Zato što kad smo se ljubili, sedeli smo tako. Marija, Miljana i svi znaju koliko ja poštujem Mariju i Sinišu, ja bez majice ne prolazim kroz kuću - rekao je Bebica.
Nije od mene poteklo. Sad si rekao da celo leto pričaju o tome, zaj**i me te priče - rekla je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si rekla Mariji na nominacijama: "Mama, ti kao da voliš više Bebicu od mene". Sada može to da se protumači drugačije - rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.