AKTUELNO

Haos u njenom stilu!

Ovonedeljni vođa je nastavio da deli budžete i iznosi mišljenje o zadrugarima.

Itekako neman lepo mišljenje o tebi kao i cela kuća. Nepodnošljiva si, užasna i gadosti koje is govorila su neoprostive, mali budžet. Jelena cela kuća te ne podnosi, kao ni Maja verovatno - rekao je Sauer.
Od tako loše osobe s enovac ne pozajmljuje. Vratio mi je pošteno, psolovna odnos. Dečko je fer, pošten i iskren - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi koji me pričate iza leđa, a znam ko ste, za*ebite me, dosta je bilo ćutanja. Biću normalna, neću ćutati - rekla je Valentina.
Anastasija kvalitetna osoba jesi, ali se ne družimo i ne mogu ništa više od malog budžeta da ti dam. To polivanje ne podržavam - rekao je Sauer
Ishitreno sam reagovala, nisam navikla d aćutim oko mog pokojnog dede. Nisam navikla da ćutim na takve uvrede i na podeli sam htela da se izvinim Ivani i Adamu, krivo mi je, moja greška - rekla je Bojanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći srednji dajem Marku Markoviću. Jedan od retkih si koji da, učini, savetuje. Možda nije za srednji nego za mali, ali imam lepo mišljenje, nevezano za odnos sa onim devojkama - rekao je Sauer Markoviću.
Zoko tebi dajem srednji, izvoli. Znam da ti možeš da se snađeš i da ti pare ništa ne predstavljaju. Iz poštovanja srednji, nikako mali, a velikih nemam toliko - rekao je Sauer.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.