AKTUELNO

Iskoristili lične sukobe!

I Ana Spasojević je odabrala Milicu Veselinović za najdvoličniju osobu u Beloj kući, što je danas uradila i većina zadrugara. Milica joj nije ostala dužna.

Za mene je najdvoličnija osoba Milica Veselinović, ispala je to prema Marku - krenula je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta su se uhvatile ove Markove? - pitala je Milica.
Pričala si da si jedina lojalna od svih nas. Ja nisam slala papiriće, ja sam transparentno - dodala je Spasojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Reč je dobila Anastasija Stanojević Palčica.

Dosta je dvoličnih, troličnih ljudi. Vreme je da otkrijem neka lica. Izabraću osobu koja mi je zanimljiva poslednjih par dana. Devojka koja ne liči na ženu, ima muške osobine, skrivenu agresiju. Očekujem da gledam njena šizofrena cepanja. Fascinantno mi je da sedim sa devojkom danas na garnituri, devojka čuje da se ogovaraju određeni ljudi, odlazi do pušionice i vraća se sa dve priče. Ne volim ljude koji su opterećeni rijalitijem, da pričaju o tome šta se desilo u prošlim sezonama. Ne želim loše da se izrazim, ali svima je jasno o čemu pričam, to je Miljana Popović. Pričaću lično o našem odnosu, glumila mi je drugaricu. Neka njena taktika je da se svakom novom šlihta, ulizuje, traži zaštitu. Pokušava da se ubaci u čopore. Pljuje ljude sa jedne strane, pa im se uvlači. Način na koji se ophodila prema Boži je dno dna! - poručila je Palčica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Palčice glasao je Adam Đogani.

Neki ljudi nisu razumeli ovo pitanje, biramo dvoličnu osobu, a ne ko je koga ostavio, ko je gospodin. Ovde ima par ljudi. Miljana Popović je devojka koja stvarno ima loše osobine, podla, zla, dvolična. Boža je dvoličan. Slađa mi je rekla da sam smanjio kriterijume, ja sam Slađu tada nap*šio i preneo Tamari, ona je rekla okej, ja sam rekao da ne želim da idem na rođendan. Tamara je odlučila da ode. Što se Miljana tiče, kako se Tamara ponašala prema Miljanu, svi znamo šta se desilo posle te žurke. Ona se izvinila, pokušala da uđe u zadnji deo, da ne bi Miljan izneo neke stvari - pričao je Adam.
Ja ovde o devojci ne znam ništa, nemam čime da je ukanalim iz privatnog života, ja je kritikujem svakodnevno, to javno kažem. O ovome detetu ne znam ništa loše - skočio je Vračević.
Ja znam kakvo mišljenje ima o svima vama. Dvolična je bila i perma Zorici. Zbog svega, navešću Tamaru - završio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.