AKTUELNO

Nije ga štedela!

Maja Kovačević je bila naredna takmičarka koja je birala najdvoličniju osobu u Beloj kući, a potom je reč dobio Marko Smiljić.

Dvolična osoba je Brendon, sa dva lica. Ima upaljen rijaliti mod, pretvori se i u treću osobu, smatram da u realnom svetu nije ovakav - rekla je Maja.
Još gori sam - odgovorio je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ovde imamo tri lice. Prvo lice predstavljamo prolaznicima, drugo lice poznanicima, a treće lice pokazajume najbližima, drugarima, devojka, ovo ono. Ne znam da li je većina osetila, ali ja sam posle 20 dana osetio kao da mi je spala ta treća maska. Najdvoličnija osoba po mom mišljenju je Marko Marković, ali biće na kraju Milica. Marko je prisan sa zadrugarima zbog ovih rođendana, zbog slatkiša - krenuo je Marko.
Nje dvoličan, ojn je koristoljubiv - dobacila je Milica.
Ali biće na kraju Milica zbog skorašnjih dešavanja, videli smo više puta - završio je Smiljić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sofija Una Manić je glasala za svog bivšeg dečka Marka Markovića.

Žao mi je što ljudi nisu pomnije slušali šta je Ivan rekao povodom nekih novih afera. Žao mi je što ovaj izbor nije za najizgranije... Baš zato što na moje zadrugarske, ženske, ljudske molbe da se ne rade neke stvari, da se sa mnom tako ne zaj*bava... Neki misle da mogu da igraju j*bačko-presretački rijaliti. Neko mislim da može da se zaj*bava sa devojkama, ali ne i sa mnom. Stolična osoba Marko Marković, ali otom-potom - poručila je Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.