AKTUELNO

Zadrugari šokirani!

U toku je izbor najdvoličnije osobe u Zadruzi.

I ti si mene gledala napolju kad znaš ko sam ja - rekao je Stefanović.
Dečko, ti mene pominješ, a takvi kao ti mi ne prilaze jer nemaju muški stv - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Pojedini da nisu ušli u vezu ne bi ni imali na značaju. Marko ne mislim na tebe, ali Anđela... Ja sam prvi dvoličan i naravno da nću biti kako bih saznao informacije koje me interesuju. zašto bih bio sa svima dobar osim iz lične koristi. Kome mislim dobro, to se zna. Miljana je dvolična jer trči od Zole do Bebice i priča jednom jednu, drugom drugu priču. I Marija Kulić je dvolična ako opravdava Bebicino neviđanje dece, onda može i Ivanovo neviđanje Željka. Tako da navodim mariju - rekao je Neca.
Navešću osobu koja je pokušala totalno da me diskredituje kao ženu. Svako ima način na koji će igrati i biti prljav kao što ta osoba kroz svoje komentare jeste. To je ovaj ovde Adm Đogani - rekla je Tamaris.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću da navedem Božu i to je to, ništa lično - rekla je Bakša.
Marina je navela Miljanu, a radi iste stavri kao ona. To je Miljan, on se šali sa mnom, a ja kad se našalim on meni preti i ulazi u crvenu zonu - rekao je Boža.
Najdvoličniji je Ivan Marinković. Napolju nije viđao dete, a ovde priča zarad naroda da će ga oduzeti. Sam je rekao da ima jedno dete, pa je gospodin usranko najdvoličniji - rekla je Miksi.
Slušali smo Sanjin hvalosplev o Milici a znamo šta misli o njoj, tako i o Miljani priča kao drugarice, prijatelji, napala je i Anđelu kako bi s eoprala, tako da ona - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.