AKTUELNO

Tek će biti drame!

Adam Labunski i Jovana Tomić Matora su odabrali Ivanu Puzić za najdvoličniju osobu u Beloj kući.

Generalno, 99% ljudi ovde su šlihtare, dvolični ljudi. Samim tim što za crnim stolom misle sve najgore, rugaju se, a posle spavaju zajedno i vode ljubav. Navešću svoju cimerku iz paba, imam svo poštovanje i iskrene namere prema njoj, ali moram to njoj da zamerim. Priča mi da sa dušmanima ne sedim, pričam, jedem, a ona to radi. Ivana, znaš da te gotivim, najviše se družimo, ali to je to - rekao je Labunski.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovih dana sam najviše pričala o Ivani, i ovog puta ću je odabrati. Nekad ću biti iskrena, nekad neiskrena. A što se tiče Milice, kod nje mi je zasmetalo na novinarima, zamalo me je napravila lažovom i dvoličnom osobom, hvala Darku što je demantovao. Ja ne lažem, citiram vam sve. Ali više mi smeta odnos sa Ivanom, dvolična je osoba - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U međuvremenu se nastavila svađa Marka Stefanovića i Anđele Đuričić.

Malopre si rekla da mi ona daje na značuju, ja sam sebi dajem na značaju. I šta te zanima sa kim sam ja? - pitao je Marko.
Prići mi nećeš, ja muškarcima u ovoj kući ne dozvoljavam da mi priđu. A sa kim provodiš vreme, ne postojite - dodala je Anđela.
Samo me više ne uzimaj u usta, što bi mene pominjala ako sa njom imaš konflikt? - nastavio je on.
Pomenula sam te kao njenog dečka, koji je slep kod očiju. Što se mene tiče, ženi je. Kad budem komentarisala vas dvoje, komentarisaću vas - govorila je Đuričićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da se spustiš malo na zemlju - dodao je Marko.
Dečko, ja ne znam šta je sa tobom. Nisam ni ušla, već si me pominjao. Takvi kao ti mi ne prilaze - odgovorila je Anđela.
Ali te i te kako zanimaju - odbrusio je Stefanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.