AKTUELNO

Totalni obrt!

Miljana Kulić je u večerašnjoj emisiji "Izbacivanje", bila prva sagovornica voditelja Darka Tanasijevića, te je tom prilikom otkrila u kakvom je odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Lazarom Čolićem Zolom.

Kakva je situacija sa Bebicom, a kakva sa Zolom - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Bebicom i Zolom se družim, eto, lepo tako. Ja sam druželjubiva devojka i družim se. Prema Bebici imam poštovanja zbog svega što je uradio, nikada mu neću okrenuti leđa. A Zola igra igru. Rekao je mojoj mami da ćemo imati se*s i da će biti na 100 posto. Ako voliš, ne radiš to taktički i sve to. Ne, nije se šalio. Ja ću lepo da se skinem, navučem ga i onda kažem: "Izvini Zola, idem da prdnem". To ću kad se bude skinuo go - rekla je Miljana.
Da li je to Zola rekao zato što je čuo da si imala se*s do kraja rijalitija - pitao je Darko.
Ma je l' si ti normalan? Kladimo se u hiljadu evra da neću imati se**ualne odnose do kraja rijalitija - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno sada, priča se po kući da si imala kontakt sa Bebicom - pitao je Darko.
Imala sam kontakt, ali ne se**ualne odnose. On je plakao, ja sam otišla i zagrlila ga...Neće shvatiti ništa, on nije glup - rekla je Kulićeva.
Zbog čega ti ne možeš da budeš iskrena sa Zolom i on sa tobom - pitao je Tanasijević.
Film mi se vraća kada sam plakala kada se smuvao sa Nevenom, onesvestila se od tuge, a on nije došao ni da me pogleda. Ja sve vraćam, jer tada nisam zaslužila da tako prođem - rekla je Miljana.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Znači ti hoćeš da se igraš sa njim i da mu se svetiš - pitao je Darko.
Da...Volim ga i volela bih da budem sa njim, ali kada osetim da se neko igra sa mnom, ja moram da se svetim - rekla je Miljana.
Kako ti znaš za taj razgovor - pitao je Darko.
On hoće da ja sedim gola sa njim u pidžami, kako on hoće da bude, on tako radi. Ne možeš kompromis da postigneš sa njim, sada sedi sa Anitom, rekao je da neće nikakvu komunikaciju, zakleo mi se u majku. Isto tako mogu da pomislim da je laž kad mi se kune u majku da ima emocije prema meni - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' se plašiš da ćeš da se zaigraš i da će biti od igračke - plačke - pitao je Darko.
Meni nije potrebna nikakva priča, pogotovo ne sa njim, a on hoće da bude prva priča. Ako ga pozovete petog na intervju, on će da poludi - rekla je Miljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.Ž.