AKTUELNO

Napeto do samog kraja!

U toku su "Nominacije", zadrugari biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Neću da komentarišem majčinstvo i očinstvo. Prošli put sam komentarisao. Smatram da nije lepo prema Bebici, iako kažu da je zbog interesa. Prošli put sam poslao Zolu, sad šaljem Miljanu - rekao je Marko Marković.
Miljana, mislim da Zola nije za tebe i da je Marija u pravu što ne podržava. Mislim da ti bebicu ne voliš i ne poštuješ ga. Sa Bebicom sam imao osećam da ga dresiraš. Mislim da je tvoj najbolji izbor bio Ivan Marinković, a moj savet je da nađeš nekog novog, ovde ti ne treba niko. Samo zbog onoga od malopre prema Bebicu ću da pošaljem tebe - govorio je Dragić.
Mislim da je ovo iskrena ljubav i emocija i uvek sam za to. Miljani bih zamerio što si povukla Bebicu, ali sam je to dozvolio, kao krpelj si tu. Poslaću Zolu - rekao je Kerić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane i Zole drago mi je da su se pomirili i pričaju o odnosu, psole klipova sam shvatio da vam je ljubav jaka. Mislim da se Bebica baš ponižava i da nema dostojanstvo. Zola, tebe sam poslao prošli put, sad ću da te ostavim - rekao je Stefanović.
Zola, ti si meni kralj, volim tvoja izlaganja i mišljenje. Ti si meni mnogo duhovit, ovde si mi uneo svežinu. Ja se nadam da ćemo da se družimo napolju. Miljana ti znaš da te mnogo gotivim, isto si unela pozitivnu energiju i super si lik. Miljana, tebe šaljem, ostavljam Zolu - dodao je Sauer.
Miljana je jedna od najvećih rijaliti zvezda, Ivan će uvek biti ljubomorna. Drago mi je da si raskinula sa Bebicom, on nije dečko za tebe i jako je depresivan. BIla si jako smorena, po ceo dan sa njima, treba više da se družiš. Mnogi ti se ovde šlihraju, a nemaju dobro mišljenje o tebi. Zola, ove godine si zreliji, nadam se da nećeš povrediti Miljanu. Želim svu sreću, šaljem Miljanu - pričao je Danijel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.