AKTUELNO

Rasulo!

Voditelj Milan Milošević dao je reč Sanji Grujić da nominuje.

Miljanu podžavam samo kad je u odnosu sa Zolom. Za Bebicu se priča da je Miljani podrška, ja to ne vidim kad znamo da je sa njim imala primetne s*ksualne odnose, tu je pokazaso nepoštovanje prema njenim rodsiteljima i detetu. Ako mu je izabrani partner, ne znam što bi je diskreditovao. Pokušavao je na svaki način ćutanjem da je ponizi, što sa Zolom nije bio slučaj. Zola nikad nije dozvoljavao da se o Miljani kaže ružna reč, čak mislim da Zola što ne može da pređe preko odnosa sa Bebicom govori o emocijama i da je njegova ljubav tolika da mu treba vremena, a Bebici je u pitanju korist, pa može da pređe preko svega. Mislim da ako je Mariiji stalo do Miljane nikad ne bi isticama da je ona nestabilna, a najveći profit su imali preko Miljane koje ih je izvuka iz blata. Kad je Ivan u pitanju mislim da kako se govorilo da Dejanovi treba da stave Cara kao ikonu, tako Kulići treba Ivana, jer Žizele ima svuda. Mislim da je Miljana stub porodice, a ne ostali kaok se priča. Mislim da je Miljana stabilna, ne treba da dolaze u rijaltii i ostale devojke nazivaju cvetićima, a ne čiste u svom dvorištu. Prošli put sam poslala Miljanu jer sam bila besna što mi se nije javila, ovaj put ću poslati Zolu - pričala je Sanja.
Dosta mi je da ponižavaju moju porodicu i pričaju kako sam ih podigla iz blata. Ovo što pričaju za moju majku, to su bebuloze. Sanja, ti si Ivanov poltron. Moja majka se sigurno nije uplašila Sanje Grujić. Kad se budeš svađala sa mojom majkom videćeš kako ćeš proći. Ja ne znam ko ne pomaže svojoj porodici. Ja da samo doprinosim porodici moja mama ne bi bila ovde. Ja sam sve imala - uzvratila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko se sećam prošle godine si imala samo osnovno obrazovanje - rekla je Sanja.
Ne, a tebe samo j*be ko stigne. Žao mije ovog dečka, kad izađe shvatiće sa kim ima posla - govorila je Miljana.
Shvata on, nego hoće da pravi priču - dodala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam se čula sa čovekom, izneću ime i prezime, može to i Miki da ispriča sa kim si ti bila. Ivanove poltrone ne slušam - dodala je Miljana.
Ove iskompleksirabne devojke koje ljudi ne vide, metar i žilet, umislila se da je dama sa ovim usnama. Ja moja crta, a ti si svoja pumpala. Ti u mojim godinama ćeš da budeš babuskera - pričala je Marija.
Neću, imam dobru genetiku. Znala sam da uvek ulazite u sukob sa lepim devojkama - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Došla si ovde da se foliraš, pa si se prošle godine napila i pokazala da si devojka za jednu noć - govorila je Marija.
To je bila i vaša ćerka Ivanu Marinkoviću - uzvratila je Sanja.
Ti si bila Miljanin fan i rekla si da ti je ona uzor, a sad si se udružila sa Ivanom i idete zajedničkim silama protiv nje - dodala je Marija.
Marija očekuje da ja imam govore i pričam ono što njoj odgovara. Ja pričam kako vidim i kako mislim, a njoj neka vira podg*zne muve, ja sigurno neću. Pričaću kako vidim i šta sam imala priliku da gledam osam godina. Povezivanje sa Ivanom neće osporiti moje komentarisanje. Njena ćerka je imala s*ksualni odnos sa tri godine mlađim muškarcem od nje - rekla je Grujićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.