AKTUELNO

Preokret!

Marija Kulić je nastavila svoje izlaganje.

Kratko vreme je napolju, uđe u sledeću sezonu. Samo kada nisi ovde, možeš da imaš odnose. Okej, mlada si, pa sam razmišljala da li ste se sakrili od svih. Ono što je kamera snimila je odvratno! Da je ispod pokrivača, vidi se šta radi, jer se sve drma. Pa sam razmišljala da nema uopšte u rijalitiju. To može da bude učtivo, a akoskašeđ kao prošle godine, onda otkrij da se vidi sve - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ova dva dana Marija zvučiš kao da je Nenad tvoj sin - rekao je Milan.
Ne mogu Milane, mnogo je dobar. On je Siniši spasio život! Gledam njegova dela. Možda bi mu zamerila da ti njegovi odnosi sa njegovom decom budu češći. Više puta sam ga ja podsetila, ali ja toliko imam problema, ne mogu da se bavim njegovom porodicom i decom. To ostaje na njemu. Džabe da mu ceo sto priča, ako nema osećaj za to, ne može niko to da mu nametne. Još uvek, prema nama, nemam zamerki. Da se vratimo na nominacije...Nisam za zolu, jer me je dosta puta uvredio. Nije imao obzira da li sam ja na hemoterapijama i ostalo. Spajao me sa Nenadom, pa me je spajao sa sobom. Žao mi je što niste radili na tome da budeš malo vaspitaniji, u smislu da treba da mi odgovoriš kad te uvredim, nego da ti ne padaju takve stvari na pamet - rekla je Marija.
Evo ja ti se izvinjavam javno, ali znaš da niko nije pomislio to ozbiljno - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Jednostavno, Lazar je mlad momak, deca ga ne intresuju. Ta kolica, to bacanje tih kolica mi i dalje stoje u glavi. Da li je laž kad si rekao Biliju: "Idi da prošetaš dete, da ja idem u kladionicu" - rekla je Marija.
Kad smo već kod Bilija, znaš koliko stvari je izrečeno za vas meni, a ja to nisam uzimao zdravo za gotovo - ustao je Čolić.
Moje mišljenje je da kada Zola izađe, ide kući, ne intresuje ga Miljana, a ona, pošto njega voli, vezaće se još više za njega i onda nastaje bol i patnja - rekla je Marija.
Da li smatraš da je meni potrebna igra sa Miljanom ili bilo kim - pitao je Zola.
Da, itekako, jer si i prošle godine radio neke stvari koje ne bi nikada napolju...Možeš da se zbližiš sa ovom devojkom što je sinoć ušla, a bankarska službenica te čeka - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Kažu ljudi da ti idealizuješ čoveka koji nema kontakt sa svojom decom, napustio porodičnu kuću, sestre neće da pričaju sa njim - rekao je Milan.
Ja sam majka. Mi nismo spavali 48 dana. Čovek ne spava, drži telefon pored njega, da mu slučajno ne stigne poruka, skače - rekla je Marija.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.