AKTUELNO

Plače!

Milja Vračević je ispred rehaba pričao sa Valentinom Stanković o međuljudskim odnosima u Zadruzi.

Tebi nije mesto sa nama. Treba da blejiš sa devojčicama. To što je tebi interesantno i zanimljivo, nama niej, kao i tebi to naše. Kad si kući ti se ne igraš sa maminim i tatinim druagrima. Uzmeš malo da blejiš sa Markom i mocima koji treniraju, popričate, družite se. Izabereš sebi društvo. Šta se Zvezdan i Ša i dođeš ti. nas je 50 različitih ljudi, iz različitih krajeva i godina. Teško je da se prilagodimo. Moraš da obratiš pažnju kad ti neko nešto kaže, a tebi mora po deset puta da ti se kaže. Poslušaj. Ti se posvađaš sa nekim i kažešd a ćeš ti nekome da daš rijaliti - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Sauer dečko neće, šta te briga - rekao je Miljan.
Pustila sam ga - rekla je Valentina.
Možda bi ti neko prišao, ali si ti stalno ljuta. ne ide da blejiš sa starcima - rekao je Miljan.
Naljutila sam se, krivo mi je jer je Zvezdan za tu igricu što je bila. Prijatelji smo, družimo se. Gledma ga kao oca - rekla je Valentina.

Foto: TV Pink Printscreen

Niti ti je otac, niti ti je prijatelj, niti ti je drug.- Šta ima ti da grliš Zvezdana. Tebi može Ivana, Sanja, Milica, ovi dečaci da ti budu pirjatelji i drugari. Kakvi priajtelji ti Miki, Mića, ja. Koliko te je puta samo Miki oterao - rekao je Miljan.
Pogodilo em je jer me nije ponudio picom, baš ga je bilo briga. Nije mi prišao kad sam plakala, samo me je pitao zašto,a ja bih to uradila. Zato em je to pogodilo - rekla je Valentina.
ja imam svoju porodicu, zvezdan svoju, Ša, Marko, Sauer. Ti si ovde privremeno, ni ne priliči ti da se družiš sa nekim ljudima. Šta te briga koga je Zvezdan izabrao? - pitao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.